kaja.m
Fanka BB :)
przez internet przez ta rzadowa stronke na jak sie urodzi Tomek tona 500 tez zlozymySkładała któraś z Was już wniosek o 300plus na wyprawkę szkolną? Czy to się robi przez neta czy trzeba latać po urzędach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przez internet przez ta rzadowa stronke na jak sie urodzi Tomek tona 500 tez zlozymySkładała któraś z Was już wniosek o 300plus na wyprawkę szkolną? Czy to się robi przez neta czy trzeba latać po urzędach?
I co dobry chwalisz sobie? To elektryczny ręczny?Harmony z medeli.
Jestem z listopadowych, ale Was podczytuje i kibicuje.Składała któraś z Was już wniosek o 300plus na wyprawkę szkolną? Czy to się robi przez neta czy trzeba latać po urzędach?
To bardzo dobry reczny laktator.I co dobry chwalisz sobie? To elektryczny ręczny?
My poprzednio dostaliśmy body z syrenkąO ale fajnie.
Jahej
pościel zmieniłam, byłam u fryzjera grzywkę podciąć, jeszcze kurze zetrzeć chce, a jutro podłogi tylko i prasowanie.
rejestrowała któraś dziecko przez profil zaufany?
O nie wiedzialam, ze zaczeli tam wypozyczac. A nie wiesz jaki? Dzieki za info! Ja poprzednio wypozyczalam w Lactamedzie. Mam nawet jeszcze wezyki[emoji6]W askocie na braniborskiej wypozyczaja 9zl doba
No elektryczne drogieTo bardzo dobry reczny laktator.
Wiesz, przy rozbudzaniu laktacji przydalby sie elektryczny, ale kasy brak. Do doraznego odciagania jest idealny.
A do czego potrzebujesz?No elektryczne drogie