Margana
Fanka BB :)
Teoretycznie po miesiacu, praktycznie mozna juz id poczatku.Od kiedy mozna podawac Espumisan? i jak najepiej zeby dzialalo?
Moj maly zaczal miec kolki...;/
25kr przed kazdym karmieniem zwyklego a tego 100 po 10 kr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teoretycznie po miesiacu, praktycznie mozna juz id poczatku.Od kiedy mozna podawac Espumisan? i jak najepiej zeby dzialalo?
Moj maly zaczal miec kolki...;/
Tak , probiotyk tez dobrze podawac.@Yulie espumisan od miesiąca
My dziś kupiliśmy probiotyk Link do: Dicoflor, krople dla niemowląt i dzieci, 5ml - Zdrowie dzieci
podobno też pomaga na brzuszek![]()
Ja to w ogóle żałuje ze nie mamy tutaj klimy, umieram... w poprzednim mieszkaniu miałam i wspominam z łezka w oku... myśle ze takie mega upały jak mamy tego lata nikomu nie sluza i gdybym miała taka możliwość to bym na pewno trochę chodziła...
No co do spotkania właśnie musimy chyba jakieś minimalne ochłodzenie ogarnąć...?My wyszliśmy teraz po19 i i tak jestem mokra po powrocie...
Wygląda na to, że zostałaś tu sama. Współczuję w tych upałach. Z drugiej strony te najpiękniejsze chwile powitania maluszka wciąż przed tobą, a u nas już coraz więcej szarej codzienności w świecie kup i cyckówHej hej, cisza i spokój tu teraztak wam zazdroszczę....
Ja wciąż w dwupaku. Skurcze uciążliwe,szczegolnie że wywolywane głównie ruchami Jasia, czuje jak mi się wwierca w macice![]()
jutro mam nadzieje juz ostatnie ktg w klinice.
Wszyscy wrozyli mi porod na poczatku lipca, a tu proszę...
Ja odciągam wtedy pokarm i daje mojemu z butelki. Moim zdaniem po prostu dziecko jest zgrzane i się denerwuje. Wystarczy padać nawet trochę z butelki. Pierwszy głód mu minie i już wtedy pierś powinien łapać bez problemu. Po za tym wtedy kiedy dziecko tak się szarpie może robić kupkę.Hej dziewczyny!
Mam mały problem z karmieniem piersią, mała czasem je bardzo niespokojnie, rzuca sie na pierś i ciągnie brodawkę na wszystkie strony. Czy ktoś miał podobnie? Jak sobie z tym radzić ?
Tylko Esputicon ma inne stezenie i inna dawke sie podaje, to wiesz?Dzieki dziewczyny! Podalam Esputicon, bo Espumisan ma sorbitol w skladzie, wole go do slodkiego nie przyzwyczajac od takiego malegonarazie chyba podzialal (odpukac...
) w razie W mam jeszcze Espumisan w szufladzie na czarna godzine.
To czekamy na ochlodzeniemam nadzieje ze nie do wrzesnia...
wczoraj bylismy na krotkim spacerze po 20 to bylo w miare znosnie, ale jak wyszlismy ze sklepu to uderzenie jakby wejscie do lasu rownikowego
![]()
Ojej wspolczuje, ze sie meczysz w te upaly jeszcze. Oby s ybko sie akcja rozwinela!Hej hej, cisza i spokój tu teraztak wam zazdroszczę....
Ja wciąż w dwupaku. Skurcze uciążliwe,szczegolnie że wywolywane głównie ruchami Jasia, czuje jak mi się wwierca w macice![]()
jutro mam nadzieje juz ostatnie ktg w klinice.
Wszyscy wrozyli mi porod na poczatku lipca, a tu proszę...
O dziwo upaly mi wogole nie przeszkadzają. Jak dla mnie lato musi być upalneWygląda na to, że zostałaś tu sama. Współczuję w tych upałach. Z drugiej strony te najpiękniejsze chwile powitania maluszka wciąż przed tobą, a u nas już coraz więcej szarej codzienności w świecie kup i cycków![]()