Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od wczoraj żadnej poprawy :-(Żeby to jak najszybciej minęło, mię chodzi już o te nieorzespane noce tylko żeby Mała nie cierpiała... Pępek n w nocy odpadł, ale został jeszcze strupek i takie coś żółtego na dole pępka, też tak mialyscie?
Tak moze byc. Trzeba dalej ten pepek oczyszczac.Od wczoraj żadnej poprawy :-(Żeby to jak najszybciej minęło, mię chodzi już o te nieorzespane noce tylko żeby Mała nie cierpiała... Pępek n w nocy odpadł, ale został jeszcze strupek i takie coś żółtego na dole pępka, też tak mialyscie?
A jestes pewna, ze to od brzuszka? Z napieciem miesniowym jest wszystko ok?Czyli jest ok z pępkiem. Ja natomiast mam już dosyć....Te krople raczej nic pomagają Mała nadal płacze a wręcz się drze a jeśli śpi to bardzo niespokojnie. Zastanawiam się czy nie kupić Bobotic forte, wiem że to niby to samo co espumissan ale pediatra nawet powiedziała, że czasami po zmianie preparatu było lepiej. A stosowała, któraś z Was czopki viburcol?
Z napięciem miesniowym jest wszystko ok, wczoraj mieliśmy wizytę u neurologa dziecięcego. Ale Małej zaczynają schodzić gazy wiec może jednak będzie jakaś poprawa.
A no to dobrze[emoji5]Z napięciem miesniowym jest wszystko ok, wczoraj mieliśmy wizytę u neurologa dziecięcego. Ale Małej zaczynają schodzić gazy wiec może jednak będzie jakaś poprawa.
Moja tez tak ma[emoji53] i starsza tak miala.Wspolczuje dziewczynypocieszenie tylko ze jeszcze z jakies 2 miesiace i powinno byc po sprawie. U nas czasami tylko boli brzuszek ale simetikon pomaga.
My natomiast mamy straszny problem ze snem za dnia. Strasznie zmeczony jest, ziewa i zasypia co chwile ale po kilku minutach sie budzi. Czasami po 3 czasami po 10. Oczka jak 5zl. Szkoda mi go, bo ewidentnie zmeczony ale jakos na dluzej zasnac nie moze. Nie placze jak sie budzi nawet, tylko patrzy. Nie wiem co to...