slodkatrojeczka
Fanka BB :)
HehDlatego też bym chciała ta dostawke. Nie śpię z rodzicami a jest obok. Ja nie chcę spać z dzieckiem ale chciałabym mieć je obok [emoji85] trochę takie "jak zjeść ciastko i mieć ciastko"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HehDlatego też bym chciała ta dostawke. Nie śpię z rodzicami a jest obok. Ja nie chcę spać z dzieckiem ale chciałabym mieć je obok [emoji85] trochę takie "jak zjeść ciastko i mieć ciastko"
Bedzie chcial i ja bede juz za leniwa[emoji16] Z Julka.o tyle mamy wytlumaczenie, ze oboje pracowalismy na pelny etat i przespana noc byla nam potrzebna. Zreszta z nia tez planowalam ze bedzie sama spac a wyszlo jak wyszlo.Myślisz że taka dostawka nie będzie dobra? Że będzie chciało potem spać z nami?
Ja szukam takiej dostawki do naszego łóżka. Ktoś jeszcze myśli nad tym rozwiązaniem?
Ja szukam takiej dostawki do naszego łóżka. Ktoś jeszcze myśli nad tym rozwiązaniem?
A Ty wiesz kto u Ciebie w brzuszku siedzi?Właśnie doszłam do wniosku, że mam wiecznego smaka na kwaśne. Nie do przesady ale jestem uzależniona od jogurtu greckiego i właśnie gotuje zupę "klopsową", którą się robi na kwaśno, z octem zwykle ale u mnie z cytryną... O ile nie zjem wszystkich klopsów zanim sie ziemniaki ugotują... Dodam, że nie lubię klopsów. Tzn. nie lubiłam.
A Ty wiesz kto u Ciebie w brzuszku siedzi?[/]
Nie wiemObstawiam chłopca ale musze czekac do 27 lutego
![]()
Ja już sobie wypatrzyłam turystyczne na dół. Doszłam do wniosku, że to bardziej opłacalny zakup. A muszę mieć coś na stałe na dole, bo u góry tylko śpimy. Z dzieckiem u góry nic bym nie zrobiła na dole, cały czas bym latała sprawdzać, czy wszystko ok. Moje dzieci nie spały z nami. Od początku w łóżeczku. Potem dostały swoje łóżka. Myślę, że to ułatwiło mi życie. Nie musiałam odzwyczajać.
Ja mam 4 latke w lozku, ktora za zadna cene niechce spac sama u siebie. Takze mam prawie nie uzywane lozeczko po niej. Jak sie nie myle to 140×70, tyle ze musimy je skrecic na mowo w wersje ze szczebelkami. Wszelkie dostawki, kosze odpadaja bede wstawac po 100 razy, ale naucze spac u siebie [emoji6]