• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Na początek chcę podziękować za słowa otuchy, co do kwestii przyrostu wagi. Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.

Jestem po wizycie.
Z małą wszystko w porządku, waży 13O gr (16 tc) i rozwija się prawidłowo.
Pojawił się problem z umiejscowieniem łożyska. Ulokowało się na mięśniaku - 33 mm obok jest drugi - 25 mm. Co może powodować problemy z przepływami.
O mięśniakach wiedziałam. Było ich 5 ok. 20 mm. Przypomniałam lekarzowi, żeby sprawdził mięśniaki, czy rosną.
Dobrze że z maluszkiem wszystko ok. Mam nadzieję że te miesniaki w niczym nie będą przeszkadzać.

A ja powiem Wam, że moje dzieci mnie zaskakują bardzo [emoji23]. Nie miałam dziś żadnego pomysłu na obiad, ale żadnego. Wyjęłam makaron, miałam jeszcze mrożony szpinak, do tego trochę masła, 2 ząbki czosnku, sól, pieprz. Ugotowałam, wymieszałam - bez przekonania postawiłam na stole, z myślą, że będziemy to żreć z mężem do niedzieli. I co? I zjedli! Nawet miski wylizali. Dla mnie szok [emoji23].

A ja powiem Wam, że moje dzieci mnie zaskakują bardzo [emoji23]. Nie miałam dziś żadnego pomysłu na obiad, ale żadnego. Wyjęłam makaron, miałam jeszcze mrożony szpinak, do tego trochę masła, 2 ząbki czosnku, sól, pieprz. Ugotowałam, wymieszałam - bez przekonania postawiłam na stole, z myślą, że będziemy to żreć z mężem do niedzieli. I co? I zjedli! Nawet miski wylizali. Dla mnie szok [emoji23].
Moje dzieci uwielbiają, ja dodaje jeszcze pierś z kurczaka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry