Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy któraś korzystała z poduszki typu C dla ciężarnych? Bo zastanawiam sie nad nią od kilku dni, z powodu bezsenności, bólu pleców i pośladka oraz bólu głowy. Myślicie, ze to dobry zakup czy zbyteczny?
Ja wstaje codziennie bo do szkoly, ale teraz to mi się taaak nie chce.... jeszcze jak M jest w domu to pół biedy bo albo on zaprowadzi albo chociaż z najmłodszym zostanie a tak to muszę go też wyprawiac, pakować w wózek....niech już te ciepłe dni nadejdą [emoji4]Jak sobie pomyślę że jutro muszę wstać o 8 to zgrać mi się chce. Rozleniwilam się
A czym się zajmujesz? Ja to zazdroszczę. Musiałam się zwolnić z pracy we wrześniu i do czasu ciazy nie znalazłam nic co by odpowiadalo a teraz znów dopiero za jakisnrok najwcześniej będę szukać nowej. Tylko że muszę mieć konkretne godz no i weekendy odpadają [emoji53]A ja jutro rano mala do przedszkola a potem polozna. Wieczorem do pracy, chociaz ciagle mysle czy zwolnienia nie przedluzyc.
Moi w weekend to jesczze wcześniej niż dla szkoły wstają [emoji12] w tygodniu muszę ich budzić i poganiac a tak jak dziś np 7:30 Na nogach [emoji52]Ja codziennie wstaje do przedszkola, właściwie pospać mogę tylko w weekendy,ale ostatnio z tym też słabo,bo dzieci wstają wcześniej, a jak mamy jakiś zaplanowany weekend, to nie ma czasu na spanie. Czasem maz się zlituje i weźmie ich na dół, to ja sobie dospie jeszcze. Jutro u fryzjera zasnę na siedząco [emoji23]
Ja się wczoraj na moc opilam pepsi i mnie obudziłze takie fikolki że się zastanawiałam czy wszystko ok [emoji85]Mam jeden wielki przewrót w brzuchu. Mam wrażenie, że to dziecko tam fikołki robi obecniei prowadzi nocne życie. Caly dzień kilka ruchów a teraz jakaś wojna...
Wydaje mi się, że to obrotyJa się wczoraj na moc opilam pepsi i mnie obudziłze takie fikolki że się zastanawiałam czy wszystko ok [emoji85]