To tak jak ja .Mnie zrobili na samego downa bo z usg ciężko było odczytać przeziernosc karku, więc tylko krew została wysłana. Polowkowe 22.02 tylko jeszcze czekam na potwierdzenie godziny ze szpitala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak ja .Mnie zrobili na samego downa bo z usg ciężko było odczytać przeziernosc karku, więc tylko krew została wysłana. Polowkowe 22.02 tylko jeszcze czekam na potwierdzenie godziny ze szpitala
Zakrylam gębę nie dlatego, że szpetna,tylko ze względu na anonimowość [emoji23]Hejka znowu ja. Zła dzisiaj jestem jak nie wiem przez ten poranny ból brzucha i tą opryszczkeFinał jest taki że pojechałam do labu i zrobiłam HSV igg , igm zobaczymy co wyjedzie. W czwartek wizyta u gin to spokojnie będą wyniki i obgadamy co i jak.
Co do zamkniętego to ja jestem za bo na publiczny fotek ani info konkretnych nie wstawię A jak zobaczyłam foto @.jagódka to czuję niedosyt![]()
Takie uparciuchy [emoji12] no moje dziecko w ogóle nie chciało obrócić główki bokiem, tylko się na nas patrzylo [emoji12] a naskakalam się i natrzeslam brzuchem z myślą że może wtedy zmieni pozycjeTo tak jak ja .![]()
Witamy witamy.Cześć dziewczyny! Bede lipcową mama, termin mam na 18 lipca wg usg. To moja pierwsza ciąża. Podczytuje Was od pewnego czasu i dowiedziałam się wiele pożytecznych rzeczy dotyczących ciąży :-)
No ja się domyślam ale spodziewałam się zaniedbane matki kwoki trójki dzieci A tu fiu fiu.......Zakrylam gębę nie dlatego, że szpetna,tylko ze względu na anonimowość![]()
Mi się wyświetlają moje z telefonu a używam apkiNo ja się domyślam ale spodziewałam się zaniedbane matki kwoki trójki dzieci A tu fiu fiu.......
Kurka ja nie mogę emotek używaćtylko te bb wy z apki korzystacie ?
WitamyCześć dziewczyny! Bede lipcową mama, termin mam na 18 lipca wg usg. To moja pierwsza ciąża. Podczytuje Was od pewnego czasu i dowiedziałam się wiele pożytecznych rzeczy dotyczących ciąży :-)