Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta nie denerwuj sie na pewni bedzie ok ale sama mam badanie o 19.30 i nie powiem zebym byla spkojna [emoji4] od dwoch dni czuje jak sie dzidzius wierci a w poniedzialek kolo pępka mialam twarda kulkę i ciekawa jestem czy to ręka czy noga [emoji4] a u ciebie jak? U nas bedzie 18 +6 jak poczulam dzidziaJa bardzo polecam. Materiał ma mega milusi i póki co mi nie flaczeje
Byłam naprawdę duża. U mnie cera tez paskudna i włosy nadal wypadają
Za 1,5h wyjeżdżam na badanie. Denerwuje się
ooo ale bym kluski zjadla ( bez miesa)Marta trzymam kciuki za wizytę. Za resztę wizyt również. U mnie kluski śląskie z gulaszem![]()
Marta nie denerwuj sie na pewni bedzie ok ale sama mam badanie o 19.30 i nie powiem zebym byla spkojna [emoji4] od dwoch dni czuje jak sie dzidzius wierci a w poniedzialek kolo pępka mialam twarda kulkę i ciekawa jestem czy to ręka czy noga [emoji4] a u ciebie jak? U nas bedzie 18 +6 jak poczulam dzidzia
Tak. Póki co wszystko przepieran w loveli. Ale niedobrze mi od tego zapachu, więc muszę poszukać czegoś innego.Jeszcze jedno pytanie organizacyjne![]()
Czy rzeczy dziecka pierzecie w osobnym proszku ?