reklama

Lipcowe mamy 2019

Weźcie nie straszcie, jak jeszcze to czwarte będzie takie sprytne jak reszta to już do końca osiwieje.. ja wiem,że się stało i już. Nie ma odwrotu, staram się cieszyć drobnostkami, jakoś normalnie przeżyć ta ciąże,ale jest ciężko, co bym nie robiła, to wraca i pewnie jeszcze długo będzie. Boję się po prostu o naszą przyszłość.
Jagódka ja odbieram Ciebie jako twardą silną babkę nie pasuje mi do Ciebie ten pesymizm. Wszystko będzie jak najlepiej:tak:

reklama
Ale dziś napisaliście !!! Prawie jak książkę cała przeczytać [emoji23]

My po USG , maleństwo nie chciało pokazać co ma między nóżkami ale za to wiemy ze wszystko jest idealnie z maleństwem tak jak powinno
IMG_1830.JPG

Ada mam nadzieje ze usunelas jej komentarz i ja zablokowals. Brak slow.
Usunelam kom i zablokowalam ją. Nawet szkoda moich nerwów było na pisanie jakiejkolwiek wiadomości, zwłaszcza że byłam dzień po cesarce. Ja nawet w sumie zła nie byłam ale sa to w takim szoku że można coś takiego napisać drugiej osobie na publicznym forum... zrobiłam nawet screena tego komentarza zanim usunelam na wypadek gdyby kiedyś chciała się pogodzić.

@ada1989 no po prostu szok aż mnie zatkało, ludzie są naprawdę podli :o

@D1407 gratulacje udanej wizyty. Cudne maleństwo❤
Ja z synami w ciąży długo czekałam na płeć A ta mała panna na każdej wizycie pokazuje co ma między nogami 8-)

Spać nie moge...maluszek od godziny się tak wierci że szok, jeszcze w tej ciąży tak wyraźnie ruchów nie czulam, a teraz dosłownie chyba fitness tam uprawia [emoji1]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry