Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wygralas internety dziśEnnis literowka [emoji23][emoji23][emoji23] haha! Leje [emoji23][emoji23][emoji23] o Iroli mi chodzilo[emoji16]
Iranczyk a irlandczyk co za różnica [emoji12][emoji12][emoji12]Że tak zapytam skąd Ci się Iranczyk wziął? Mój chłop jest irolem z północnej [emoji23] chyba że gdzieś mnie autokorekta pokonała[emoji23]
No ale wysoki, ciemny i kręcone czarne włosy
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wygralas internety dziś
U nas od 9 rano pizga [emoji85] a ja sobie wymyśliłam spacer i oglądanie wózków[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Szkoda ze nagroda nie jest dzien wolny od pracy.
Chyba sztorm sie u nas zaczyna, znowu na slepo bede pomykac autostrada.
Ja znalazlam wozek na ebayu, bardzo ale to bardzo mi sie spodobal. Babka chce tylko 70f ale musimy pojechac do nottingham. Byc moze w nastepny weekend pojedziemy bo jeszcze do ikeai chce. Mam nadzieje ze mi nikt go nie kupi do tego czasu.U nas od 9 rano pizga [emoji85] a ja sobie wymyśliłam spacer i oglądanie wózków
O kurde lepiej żeby się znalazła. Współczuję problemów, a jak się nazywa wasz dworek i gdzie dokładnie jest?
Co do włosów dziecka to jeszcze byłam w szoku że przy ostatnim usg, ok. 36 tyg położna mi powiedziała że widać długie włosy [emoji1] nie myślałam że to aż tak widać [emoji6]
Mi dworek wyskakuje caly czas i bardzo mi sie podoba. Napewno przyjedziemy na kilka dni, juz jak bedziemy w polsce. Tym bardziej ze moja mama oglosila ze opuszczaja wchodnia polske i przeprowadzaja sie do braci. Brat jedne mieszka w Lomiankach a drugi 10 km obok. My w sumie tez tam chcemy sie osiedlic.Dworek Wiktorowo, mazowieckie (budki Petrykowskie)
A u nas się wypogodzilo. Fajnie bo jeszcze wycieczka do szkoły mnie czeka. A teraz się opierniczam,położyłam się na kanapie, M ogarnia akwarium a Maks się bawi[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Szkoda ze nagroda nie jest dzien wolny od pracy.
Chyba sztorm sie u nas zaczyna, znowu na slepo bede pomykac autostrada.