Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak właśnie powiedziała pani doktorWszystkozajęte, ale łożysko na przedniej tłumi ruchy, to z tyłu jest lepsze pod tym wzgledem
Wszystkozajęte, ale łożysko na przedniej tłumi ruchy, to z tyłu jest lepsze pod tym wzgledem
Jagódka ma rację.Jak na przedniej to ma pewno będzie szybciejJa mam drugi raz na tylnej, więc cierpliwie czekam.

Nie dadzą Ci wychowawczego jeśli nie weźmiesz od razu wypoczynkowego, inaczej się nie da- próbowałamMiałam tłumaczyć co z tym urlopem na macierzyńskim, ale jak poszłam się zdrzemnąć to już wszystko wyjaśniłyście :-)
Ja nie mam dni z 2018, bo brałam wolne jak synek był chory, żeby na zwolnienie nie chodzić. A Wam powiem, że jeśli któraś zdecyduje się na urlop wychowawczy to urlop wypoczynkowy lepiej do końca wykorzystać po rodzicielskim, bo przypadnie.
U mnie ruchy coraz częstsze i coraz mocniejsze. Plastulinka zazdroszczę i tak szaleństw w brzuchu, bo mój maluszek mógłby fikać jeszcze bardziej
No i umówiłam połówkowe u lekarza, którzy ma świetne usg, mam nadzieję, że płeć się potwierdzić. Niecierpliwie czekam do 25.02 :-)
Ale wychowawczy to bezpłatny czy jak?Nie dadzą Ci wychowawczego jeśli nie weźmiesz od razu wypoczynkowego, inaczej się nie da- próbowałam
A no to faktycznie dobrze zrobiłaś, bezsensu się męczyć! Ja o tyle że no nie mogę jakoś bardzo narzekać na samopoczucie więc dalej pracuje.Ja jestem na L4 od 21 grudnia. Z moimi wymiotami nie dałabym rady chodzić do pracy :-(
Ja tez mam na przedniej i Przyznam, ze lipa. Wczoraj na koncercie kopała jak trąbka grała i to czułam. Potem przed snem poczułam a tak to dziś ze dwa kopniaki i cisza. Z Maksem czułam wyraźniej ale łożysko miałam na tylnej.Mówiła dzisiaj ginka że może być wcześniej przy drugim dziecku chociaż łożysko mam na przedniej ścianie ale zobaczymy będę czekać cierpliwie na te kopniaczki
Jest wersja z mamą?Tak właśnie powiedziała pani doktor
A tatuś zwariował usłyszał dzisiaj serducho i ciuchy zamawia już
Robią na zamówienieJa tez mam na przedniej i Przyznam, ze lipa. Wczoraj na koncercie kopała jak trąbka grała i to czułam. Potem przed snem poczułam a tak to dziś ze dwa kopniaki i cisza. Z Maksem czułam wyraźniej ale łożysko miałam na tylnej.
Jest wersja z mamą?
No i GRATULACJE [emoji173]️ gang dziewczyn się powiększa
Po psie nadal cisza. Dziś przyjechali goście na pokoje i trafiła mi się ciężarówka w 7 miesiącu ciąży [emoji4][emoji4] psycholog dziecięcy. Bardzo fajne tematy poruszaliśmy. Generalnie, mam fajnych gości na ten weekend. Nie nadrobiłam wszystkich stron- przepraszam. Nie mam na to za bardzo siły. Tym bardziej, ze wola mnie żelazko bo kolejna tura rzeczy do prasowania....
A wczoraj na koncercie „raz,dwa,trzy” zdobyłam dla Zosi coś takiego: Zobacz załącznik 941245