Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja za to tylko nocą mogę sobie pozwolić na forumowe gadulstwo [emoji23][emoji23] bo w dzień muszę non stop nawijac do czwórki chłopów w domu [emoji1] ewentualnie do psa płci pięknej [emoji16]Gadaj gadaj
Ja też gadula jestem i lubię z wami pisać nawet o niczym![]()
Powodzenia na wizycie [emoji1696]O jestem dziś pierwsza.. kurcze snieg w nocy padał, już mi znowu pęka głowa[emoji3525] kiedy ta huśtawka pogodowa się skończy wreszcie? Mąż pojechał w delegacjewidzę że jakaś zadzumiona jestem. Dobrze,że wieczorem wizyta, to moze poprawi mi się humor.
Ale fajnie, że jest tu tyle psiarI fajnie, że wszystkie pieski dobrze dogadują się z dziećmi.
Różne są psie charakteryDla naszego psa to potwarz, gdy dziecko (z punktu widzenia psa szczeniak) ma przywilej wyjścia z domu a ona nie. Kiedy byłam na porodówce rodząc syna, zeżarła moją pościel. Zaś kiedy raz została w domu, bo poszliśmy z mężem do przedszkola bez niej, to zeżarła pościel syna. A normalnie nic w domu nie niszczy. Dlatego w naszym przypadku lepiej psa zabierać ale zostawić chwilę poczekać np w samochodzie (gdy nie gorąco) lub na przykład pod sklepem, niż samą w domu.
Dzień dobry Wszystkim mamusiom!
Cześć Lakonka
Wydaję mi się, że Ty taka obeznana, to zapytam Ciebie i inne psiary co myślicie o adopcji pieska w 5tym miesiącu ciąży? Byłby to kundelek, „przybłęda”, średnich rozmiarów. Bardzo byśmy chcieli pieska, ale nie wiem czy damy radę ogarnąć, bo z takim psiakiem na pewno trzeba popracować. Nie wiadomo co wcześniej przeszedł.... Co myślicie?
Tymczasem spadam dokończyć smażenie naleśników z gryki i uciekam do pracy, ale na pewno zajrzę tutaj jak już będę w pociągu
Udanego dnia ciężaróweczki!