Ja sie cieszę wlasnie wcinam lody tak dbam o forme waga bede martwic sie w lipcu narazie trzeba dogadzac maleństwuUda się nam! A teraz cieszmy się ciążą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja sie cieszę wlasnie wcinam lody tak dbam o forme waga bede martwic sie w lipcu narazie trzeba dogadzac maleństwuUda się nam! A teraz cieszmy się ciążą![]()
Ja mam raz na jakis czas, podobno to normalne. Wez nospe i jak Cie martwi to zadzwon do gina jutro.Czesc wam! Miala ktoras z was moze bol prawego jajnika podczas chodzenia? Albo ubierania sie? Ja od jakiejs godzinki czuje lekki ucisk i nie wiem co myslec. Obecnie jestem w 21tc w internecie sie naczytalam ale jednak wole zapytac czy moze ktos tez tak mial?![]()
Ja mam raz na jakis czas, podobno to normalne. Wez nospe i jak Cie martwi to zadzwon do gina jutro.
Gratulacje! Duża dziewczynka już.Hej my po wczorajszej wizycie mała ma 22 cm i 530 gram, ja plus 7 kg we wtorek glukoza nastawienie mam dobre ale zobaczymy co czas pokaże,
Haha czyli chcesz mu wjechać na sumienie [emoji28] no jestem bardzo ciekawa czy ma dobre serce i Ci daruje, daj znać po [emoji3]Ja mam wizytę jutro i zamierzam mu powiedzieć, że jeśli chce abym miała cały dzień do tyłu a może i cały tydzień to proszę bardzo, wejdę na wagę. Jeśli jednak zależy mu na dobrym samopoczuciu pacjentki, którą zna 12 rok, dopiszmy +1,5 kg i zapomnijmy o sprawie [emoji23][emoji23][emoji1360]
Hahahah [emoji14]Ja mam wizytę jutro i zamierzam mu powiedzieć, że jeśli chce abym miała cały dzień do tyłu a może i cały tydzień to proszę bardzo, wejdę na wagę. Jeśli jednak zależy mu na dobrym samopoczuciu pacjentki, którą zna 12 rok, dopiszmy +1,5 kg i zapomnijmy o sprawie [emoji23][emoji23][emoji1360]
Haha czyli chcesz mu wjechać na sumienie [emoji28] no jestem bardzo ciekawa czy ma dobre serce i Ci daruje, daj znać po [emoji3]