Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szczerze? To na razie chyba żadne. Co ja jakieś proponuje to mu się nie podoba, a jak on coś powie to już w ogóle z kosmosusłyszała któraś z Was imię Świętopeł? No właśnie ja też nie, dopóki mój B. nie zaczął przeglądać stron z dostępnymi imionami. Albo Kalasanty. On chyba sprawdza cierpliwość kobiety w ciąży
![]()
Melania śliczne, Roberta chce mój mąż-po Lewandowskim...jeszcze się waham. Tymon mi się podoba.
I Nikodem, i Mikołaj fajne. Sama nie wiem, które z tych dwóch imion bym wybrałaU nas tez chłopczyk i będzie Nikodem albo Mikołaj, jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Robert, bardzo ładnie![]()
Hej Miiodzio, czyli rozumiem ze bylas na tych targach co ja?? Fajnieja z wyprawki mam tylko z 5 ciuszków i właśnie na tych targach kupiłam wózek, na który trzeba czekać. Ogólnie też wcześniej nic nie kupowałam, bo mama i ciągle gadała, że za wcześnie, czas będzie. Ale tak naprawdę jest już kwiecień i jak chce się rozłożyć wydatki w czasie to nie ma co już czekaćja już zaczynam kupować rzeczy, żeby ostatniego miesiąca mnie wszystko nie przytłoczyło
![]()
Jaki jesli moge wiedziec? Mi tez mama mowila do niedawna, ze spokojnie ale juz teraz brzuch jeszcze nie jakis wielki a juz lapie zsdyszke i ciezko tak po sklepie dlugo lazic.Cos jeszcze wiedzialas tam godnego polecenia moze.Żałune ze tak malo kupilam ciuszkow, jedne spiochy, bodziak z dlugim inczapeczke firmy Punokio- lubie ta firme. Oczywiscie bylo -20%.Z tym imieniem u mnie jakas masakra.Mąż sie upiera przy Witku, mnie kometnie sie nie podoba.Ja bym chciala Maksymiliana, w skrocie Maks, albo Antka, a wy juz dziewczyny macie powybierane?Chcialabym zwracac sie do maluszka po imieniu, a tu nie ustalone...My nie mogliśmy się dogadać. Hubert to jedyne imię na jakie oboje się zgodziliśmy![]()