Myslniczek
Fanka BB :)
Ja tez sie zastanawiam czy wszystko mamy.. Ale przecirz zawsze mozna dokupic
jak sie okaze ze potrzebne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na sutki moim zdaniem najlepsze własne mleko. Chyba, że mówimy o smarowaniu przed porodemJa chyba wszystko mamno krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia
Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty
W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki
Hej dziewczyny
Kompletuje do końca tą wyprawkę i powiedzcie mi czy w swojej macie jakieś nieoczywiste, a przydatne rzeczy? Ciągle się zastanawiam co pominęłam na swojej liście, bo coś na pewno... [emoji57]
Dzisiaj zamówiłam w końcu wszystkie kosmetyki, łącznie z tymi na słońce i inne pierdoły.
Czekam jeszcze na odpowiedź z Dolly Shop czy wykonają mi na zamówienie personalizację rożka i czy uszyją rzeczy w innym kolorze. [emoji85]
No i w końcu muszę zamówić kosz Mojżesza bo czasu coraz mniej. [emoji4]
Powiem Wam, że niby robienie wyprawki to przyjemność, ale prawda taka, że jak mam wszystko wybierać i porównywać i przeszukiwać internet to mi się nie chce. [emoji23]
Ja się nie znamNa sutki moim zdaniem najlepsze własne mleko. Chyba, że mówimy o smarowaniu przed porodemJuż mnie na samą myśl bolą [emoji23]
Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajnyJa chyba wszystko mamno krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia
Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty
W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki
Lanolina też dobraJa się nie znam)) kupiłam lansinoh lanoline
Aguu podziwiam Cię,że jeszcze pracujeszHej. U mnie w czw wizyta. Biore w koncu l4 i jesli mi potwierdza płeć (mi trzeba kilka razy haha) to wyjmuje ubranka z katow i biorę się do robotydla siebie tez nic nie mam wiec nie pakuje
![]()
W zasadzie to wegetuję od jakiegoś tygodnia, do czw i oficjalnego l4, ale jestem do dyspozycji gdyby potrzebowali.Aguu podziwiam Cię,że jeszcze pracujesz