Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Termin mam na 27.07, cc nieumówione. W najbliższy pon mam wizytę ciążową i zobaczymy co mi moja lekarz powie.Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajnyKurcze ty juz torbe spakowalas no ladnie...
Ja musze sie przyznac nie popralam jeszcze nic i ciagle czekam( lub to jest pretekst)az moj maz zlozy taka komodke z ikea na rzeczy malego.W sumie jak jej nie ma jeszcze to tez moglabym zaczac prać.
@LolaLolina a ty na kiedy masz termin? Masz juz umowiony termin cc?
Tak zdecydowanie dobre podejscie.A ty masz dwuowodniowa, dwukosmowkowa?Termin mam na 27.07, cc nieumówione. W najbliższy pon mam wizytę ciążową i zobaczymy co mi moja lekarz powie.
Torbę spakowałam, bo to ciąża bliźniacza, i pomimo tego że nic się nie dzieje, to biorę pod uwagę że mogą mnie wcześniej położyć.
Prasowania mam tyle, że głowa mała)
Tak, dwukosmówkowaTak zdecydowanie dobre podejscie.A ty masz dwuowodniowa, dwukosmowkowa?
@Aguu tak jestes dzielna.Nie wiem jak masz w pracy, czy ludzi fajnych itp.Ja to mialam dziewczyny , szczegolnie jedną zołzicę w pracy i powiem ze bardzo psuła atmosferę.Po 3 mies.poszlam na l4, za duzo stresu.
Przez neta, w aptece, w hurtowniach dziecięcychDziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?
ok, dziękujePrzez neta, w aptece, w hurtowniach dziecięcych
Przez neta. Ja robiłam spore zakupy wyprawowe na geminiDziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?
Dziewczyny gdzie kupujecie te majtki siateczkowe? Przez neta?