U
użytkownik 902
Gość
Mam avent natural elektryczny. Kupiony 5 lat temu, nadal działa bez zarzutu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczyny
Wiem że ten temat był już poruszany, ale mogłybyście powiedzieć na jaki laktator ostatecznie się zdecydowałyście? Znajome polecają mi najbardziej dwa: Lovi Expert Elektryczny lub Medela Swing, oba podobnie wychodzą cenowo. Macie jakieś doświadczenie który lepiej kupić?![]()
Miłego dnia!
Ja pierwsze kupiłam pampers Premium Care. A później myślę że Dada z biedronkiDziewczyny a z jakiej firmy pieluchy zamierzacie kupić lub już macie? jaka firma najlepsza?
Ja mam dade . i mam tez pampers bo dostałam zobaczymy co przypasuje małemuJa pierwsze kupiłam pampers Premium Care. A później myślę że Dada z biedronki![]()
Zobaczę jak bedzie. U mnie w rodzinie złe opinie o pampersie duzo dzieciaków uczulaly.Dada jest dobra, ale słyszałam że pieluchy "1" są trochę twardsze od Pampersa.
Pewnie i tak może być, jak masz wybór to możesz przetestować co maluszkowi lepiej przypadnie. Ja dopiero będę kupować dlatego się zastanawiam które wybraćZobaczę jak bedzie. U mnie w rodzinie złe opinie o pampersie duzo dzieciaków uczulaly.