Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a z jakiej firmy pieluchy zamierzacie kupić lub już macie? jaka firma najlepsza?
Cześć Dziewczyny
Wiem że ten temat był już poruszany, ale mogłybyście powiedzieć na jaki laktator ostatecznie się zdecydowałyście? Znajome polecają mi najbardziej dwa: Lovi Expert Elektryczny lub Medela Swing, oba podobnie wychodzą cenowo. Macie jakieś doświadczenie który lepiej kupić?![]()
Miłego dnia!
Dużo dużo zdrówka dla Ciebie i córci [emoji847]Ja wybrała Lovi Expert bo ma wbudowany akumulator i jest podobno cichszy.
Co do pampersów to kupię Pampersy Premium Care, ale pamiętam że u mnie w szpitalu przy wyjściu po porodzie dostałam paczkę Pampersów Premium Care i mnóstwo próbek pampersów Dada.
Poza tym melduję się chora... wczoraj byłam u lekarza z moją niespełna 3-latką bo ma zapalenie gardła i początki anginy, a w nocy rozłożyło mnie... Byłam u lekarza i na razie mam zalecone leczenie bez antybiotyku, ale jakby się pogarszało to w piątek muszę się zgłosić po to ustrojstwo... [emoji57]
Bakterie dostałyśmy chyba w prezencie w niedzielę od mojej chrześnicy, która chodzi do przedszkola - nie pierwszy raz taka sytuacja. [emoji3601]
...ale czasu nie marnuję, więc siedzę i składam zamówienia [emoji16] Miło się patrzy jak ubywa rzeczy do kupienia na liście wyprawkowej. [emoji4]
Dużo dużo zdrówka dla Ciebie i córci [emoji847]
@Betty93 szybko zdrowiej i oby udalo sie bez antybiotyku.Ja wybrała Lovi Expert bo ma wbudowany akumulator i jest podobno cichszy.
Co do pampersów to kupię Pampersy Premium Care, ale pamiętam że u mnie w szpitalu przy wyjściu po porodzie dostałam paczkę Pampersów Premium Care i mnóstwo próbek pampersów Dada.
Poza tym melduję się chora... wczoraj byłam u lekarza z moją niespełna 3-latką bo ma zapalenie gardła i początki anginy, a w nocy rozłożyło mnie... Byłam u lekarza i na razie mam zalecone leczenie bez antybiotyku, ale jakby się pogarszało to w piątek muszę się zgłosić po to ustrojstwo... [emoji57]
Bakterie dostałyśmy chyba w prezencie w niedzielę od mojej chrześnicy, która chodzi do przedszkola - nie pierwszy raz taka sytuacja. ♀
...ale czasu nie marnuję, więc siedzę i składam zamówienia [emoji16] Miło się patrzy jak ubywa rzeczy do kupienia na liście wyprawkowej. [emoji4]