Medeleine86
Fanka BB :)
Będzie dobrze Musi być!Ja do piątku miałam nabrzmiałe bolące piersi ale z tym plamieniem wszystko mi minęło i wsumie nastawialam sie na biochemiczna ale zawsze jest jakaś nadzieja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrze Musi być!Ja do piątku miałam nabrzmiałe bolące piersi ale z tym plamieniem wszystko mi minęło i wsumie nastawialam sie na biochemiczna ale zawsze jest jakaś nadzieja
Trzymam również kciuki!Jutro będzie 8dpo, więc może w sobotę zrobię test rano, będzie 11dpo. A jak nie wyjdzie i @ nie przyjdzie to w poniedziałek powtórzę.
Na razie nie zakupiłam zadnego żeby nie kusić losuw czwartek wszystko zamknięte więc kupię w piątek
![]()
Tak okres normalnie przyszedł ale był inny bardziej skapy (jak miałam w 1 ciąży) i beta wyszła 19.1 a z testu ciążowe go nic... Zamiast w poniedziałek idę w piątek na kolejne badanie@Medeleine86 ty miałaś okres, a beta pokazuje ciąże? Dobrze czytam? Kiedy powtarzasz betę?
Tak okres normalnie przyszedł ale był inny bardziej skapy (jak miałam w 1 ciąży) i beta wyszła 19.1 a z testu ciążowe go nic... Zamiast w poniedziałek idę w piątek na kolejne badanie
Dziś robiłam ten zwykły płytkowy i nic nie wykazał ...Czyli okres mógł być plamieniem implantacyjnym po prostu. Koniecznie idź w piątek. A nie kusi cię żeby spróbować zrobić normalny sikany test jutro? Beta teraz już powinna z niego wyjść.
Który to by był dzień cyklu nie licząc tego plamienia jakby okresowego?
Dziś robiłam ten zwykły płytkowy i nic nie wykazał ...
No u mnie byly tez jakos tak ok 10 tyg a teraz troszke wczesniej. Nie sa jakies duze i czeste, ale sa.Oj ja dokładnie tak samo! brązowe plamienia w poprzedniej ciąży ale zaczęły się dopiero w 10tc. Trwały przez miesiąc.
W poniedziałekA betę robiłaś kiedy?
W poniedziałek