Medeleine86
Fanka BB :)
Kochana dziękuję bardzo@Medeleine86 bardzo mi przykroi trzymam kciuki za grudzień. Będę o tobie pamiętać
U mnie beta tak jak myślałam słaba bardzo 42890 a 6.11 było 11costam
Teraz tylko czekać na krwawienie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana dziękuję bardzo@Medeleine86 bardzo mi przykroi trzymam kciuki za grudzień. Będę o tobie pamiętać
U mnie beta tak jak myślałam słaba bardzo 42890 a 6.11 było 11costam
Teraz tylko czekać na krwawienie![]()
karkóweczka w sosie pieczeniowym ziemniaczki i buraczki [emoji23][emoji23]Gratuluję. Ładnie daleko przede mną jesteś
Co dziś na obiad robicie?
mi wypadają strasznie....
Dziękuję że i Ty myślałeś o Mnie to miłeMadeline86, myslalam o Tobie. Ja dostalam ostatnio od mojej gin Miovarian. Mnie kazala brac zamiast zwyklego kwasu foliowego. Powiedziala, ze czesto jest tak, ze pomaga zajsc w ciaze nawet jesli nie masz pcos i wskazan do brania takiego suplementu. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co .. ale znam juz 3 dziewczyny, ktore w pierwszym cyklu uzywania zaciazyly. W tym ja ;P moze warto sprobowac? Trzymam kciuki za grudzien!! I melduj postep.
PS. Plus monitoring cyklu to swietny pomysl! Ja w pierwszym monitorowanym zaszlam ;P w sumie to juz drugi raz taki scenariusz. Po prostu wiedzialam i bylam pewna, ze jest do czego strzelac i kiedy[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji23][emoji23]

jeżeli warto to pewnie ze kupie narazie brałam zwykły Folik.. Będę brać bo i cóż mi nie zaszkodzi.... Monitorować będzie i ja się tym samy cieszę i jakieś jeszcze będzie badania mi robić pewnie ogólne bo nic takiego nie ma bo mnie wybadala i usg dopochwowo i normalnie tzn. Brzuch więc czekam teraz na środę później na cykl i testowanie
To sa saszetki do rozrabiania z woda, bez recepty. Nie zaszkodzi[emoji23]Dziękuję że i Ty myślałeś o Mnie to miłe[emoji3590] A czy te tabletki są na receptę?
jeżeli warto to pewnie ze kupie narazie brałam zwykły Folik.. Będę brać bo i cóż mi nie zaszkodzi.... Monitorować będzie i ja się tym samy cieszę i jakieś jeszcze będzie badania mi robić pewnie ogólne bo nic takiego nie ma bo mnie wybadala i usg dopochwowo i normalnie tzn. Brzuch więc czekam teraz na środę później na cykl i testowanie
![]()
Pewnie ze nie zaszkodzi dzięki wielkieTo sa saszetki do rozrabiania z woda, bez recepty. Nie zaszkodzi[emoji23]