Iwona 1986
Zaangażowana w BB
U mnie w 4 i 6 dniu był tylko pęcherzyk, różne myśli chodziły po głowie ale cierpliwość popłaca :-)Umnie 5+1coś tam się ruszało Pani doktor mówi że to może być serduszko ale nie było słychać
Zobacz załącznik 918153
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie w 4 i 6 dniu był tylko pęcherzyk, różne myśli chodziły po głowie ale cierpliwość popłaca :-)Umnie 5+1coś tam się ruszało Pani doktor mówi że to może być serduszko ale nie było słychać
Zobacz załącznik 918153
A ja znowu smęce
U siostry kiepsko zaraziła się jakaś bakterią nie wiadomo skąd. Jest na dwóch antybiotykach i pozostaje czekaćale narazie poprawy brak
Siostra załamana cały czas płacze A ja nie wiem jak jej pomóc jak pocieszyćto prawie połowa ciąży. Oj bardzo ciężko mi .
Super, gratulacje!
Jest!!! 9 mm i bijące serduszko!!!! 6 tydzień 6 dzień!!!
To teraz spokojnie ciesz się. Kiedy następna wizyta?Nawet nie masz pojęcia jak bardzo! Cały dzień chodziłam jak na szpilkach, bałam się że znowu zobaczę puste jajo... Ale na szczęście nie!! U Ciebie też będzie ok :-)
4 grudniaTo teraz spokojnie ciesz się. Kiedy następna wizyta?
Ja mam jutro... I tez sie boje, ze bedzie pusto. Mam nadzieje, ze pojdziemy w Twoje slady[emoji39][emoji39]Nawet nie masz pojęcia jak bardzo! Cały dzień chodziłam jak na szpilkach, bałam się że znowu zobaczę puste jajo... Ale na szczęście nie!! U Ciebie też będzie ok :-)
Też mam taką nadzieję, że wszystkie będziemy się cieszyć i gapić w zdjęcia USG i ryczeć ze szczęścia - tak jak robię to teraz, nie mogę się powstrzymać u lekarza już zaczęłam to mnie przytulił :-)Ja mam jutro... I tez sie boje, ze bedzie pusto. Mam nadzieje, ze pojdziemy w Twoje slady[emoji39][emoji39]