Aguu
Fanka BB :)
U mnie raczej standardowe, ale akurat udało się w tym cyklu wszystko zaobserwowaćNo ja mam pewność co do wieku ciąży, bo mam krótkie cykle (25dni), idę do lekarza i już musi być wszystko na miejscu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie raczej standardowe, ale akurat udało się w tym cyklu wszystko zaobserwowaćNo ja mam pewność co do wieku ciąży, bo mam krótkie cykle (25dni), idę do lekarza i już musi być wszystko na miejscu![]()
Witaj
Ja mam chęć na kebab, więc widać tak być musiMój mówi, że zrobiłam się zołzowata
![]()
@HaTo witajpięknie piszesz po polsku chyba nawet lepiej niż ja [emoji23] aż wstyd się przyznać ale od 13 lat za granicą i nie mam z kim pisać po polsku to ucieka.
Gratuluje ciąży i mam nadzieję że się tutaj rozgoscisz
Ja mieszkam w UK i mój partner jest Irlandczykiem ale mam nadzieję że uda mi się nauczyć bobasa polskiego żeby mógł się z resztą rodziny dogadaćDziękuję. Ja naszczęście mam blisko do Czech, często jeżdżę i utrzymuję kontakt z rodziną i znajomymi. Więc czeskiego jeszcze nie zapomniałamCiekawe, jak to będzie dwujęzycznego maluszka wychowywać (puk, puk).
Super :-) mi też dał całą listę na wyniki dzisiaj pójdę do ogólnego po skierowanie i jutro na czczo, nie wiem jak wytrzymam bo jak tylko się budzę jest mi od razu nie dobrze i pomaga wtedy jedynie zjedzony banan.Cześć i czołemByłam dziś u lekarza na usg- 7 tydzień i 2 dzień. Serce bije
Mąż był jednak ze mną- warunki do oglądania na ekranie były bardzo komfortowe i widział tylko to co trzeba. W czwartek idę po skierowanie na wszystkie wskazane przez lekarza badania.