Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odpocznij Kochana, napij się meliski i spróbuj uspokoić. Jeśli to takie malutkie to na pewno jest wszystko dobrze. Jutro masz wizytę to będziesz spokojniejsza. Tylko dzisiejszy dzień jakoś zleci. Nie przemeczaj się.hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]
Spokojnie. Nie myśl tak. Nie stresuj Dzidziusia dodatkowo. Jeśli bardzo się martwisz i nie wytrzymasz do jutra to podejdź na IP powinni Ci zrobić usg.boziu jak ja sie bojeokropnie boje sie ze moja kruszynka drugi raz z rzedu nie chce ze mna byc
![]()
Czasem może to być jakieś otarcie. Albo niedobory progesteronu. Ja mam problem z tym hormonem i dlatego muszę brać duphaston od samych starań. Dalej masz te plamienia? Jakieś bóle do tego?slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...
W ciazy wiele rzeczy trudno wytlumaczyc czy zrozumiec. Nie denerwuj sie!! Serio!!slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...