Misty29
Fanka BB :)
Wydaje mi się że właśnie na takim etapie jak Janka była. Na przełomie 6 i 7 tygodnia powinno już być wszystko ładnie widać. Ja w dniu wizyty będę miała 6+6.A tak wogóle to kiedy najlepiej iść na pierwsza wizytę w którym tyg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się że właśnie na takim etapie jak Janka była. Na przełomie 6 i 7 tygodnia powinno już być wszystko ładnie widać. Ja w dniu wizyty będę miała 6+6.A tak wogóle to kiedy najlepiej iść na pierwsza wizytę w którym tyg?
pięknie!!!! super ciesze sie razem z toba [emoji7][emoji173][emoji173][emoji64] brawo ty [emoji847]3mm z bijacym serduchem!!!!!!!!!!!aaaaaaa ale sie poryczalam!
Moja wizyta w pon dotyczyć będzie zabiegu więc na tym etapie nie będzie nic widać jeszcze czyli jak u mnie 3t+5d to najlepiej tak za 3 tygodnie?Wydaje mi się że właśnie na takim etapie jak Janka była. Na przełomie 6 i 7 tygodnia powinno już być wszystko ładnie widać. Ja w dniu wizyty będę miała 6+6.
BooooooSsssKkkkkOoooooo[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]3mm z bijacym serduchem!!!!!!!!!!!aaaaaaa ale sie poryczalam!
A tak wogóle to kiedy najlepiej iść na pierwsza wizytę w którym tyg?
Witaj ja też tu od dzisiaj z terminem na 29.07Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. O ciąży wiem od kilku dni, termin na 25.07 albo na 1.08, różnie apki pokazują. Mam 34 lata i to moja pierwsza ciąża[emoji173]
Przykre to co piszesz.Cudu nie będzie ..........
Przepraszam ale na chwilę znikam inaczej nie mogę sobie poradzić.
Wiem, widziałam Twój post na staraczkach [emoji173]Jeszcze raz gratuluję [emoji173] Ja pierwsze usg mam umówione na 7.12 [emoji6]Witaj ja też tu od dzisiaj z terminem na 29.07
Trzymam kciuki za dobre wiadomościSiedze pod gabinetem[emoji51][emoji51][emoji51]