OnaZmijeczka
Fanka BB :)
ale u ciebie nie skonczylo sie dobrze prawda?![]()
Ale to nie ma znaczenia! Widać po prostu młoda ciążę i tyle, to że moja nie powinna tak wyglądać dla tego tygodnia to inna sprawa u ciebie może tak wyglądać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale u ciebie nie skonczylo sie dobrze prawda?![]()
sama nie wiem co o tym myslec momentami wierze ze bedzie dobrze a za chwile jakbym byla pewna ze nic z tego nie bedzie [emoji24][emoji24][emoji24] trudno nie bede wam tutaj zaprzatac watku. co ma byc to bedzie.Ale to nie ma znaczenia! Widać po prostu młoda ciążę i tyle, to że moja nie powinna tak wyglądać dla tego tygodnia to inna sprawa u ciebie może tak wyglądać
Tutaj jest pierwsze zdjęcie mojej Anny [emoji3526]ale u ciebie nie skonczylo sie dobrze prawda?![]()
sama nie wiem co o tym myslec momentami wierze ze bedzie dobrze a za chwile jakbym byla pewna ze nic z tego nie bedzie [emoji24][emoji24][emoji24] trudno nie bede wam tutaj zaprzatac watku. co ma byc to bedzie.
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
no ale widac bąbelka [emoji6]Tutaj jest pierwsze zdjęcie mojej Anny [emoji3526]Zobacz załącznik 918800
u mnie nie :/no ale widac bąbelka [emoji6]
Im bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
Beznadziejny typ z tego facetaIm bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko