Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz dwa zaliczylam. Jak wszystko jest ok, to nie ma przeszkod. Tylko masz duzo pic w trakcie lotu. I najlepiej przejsc sie co jakis czas. Tyle z zalecen ginekologa.Dziewczyny co myślicie o locie samolotem w I trymestrze?
W święta planuje jeden przelot krajowy i zastanawiam się czy to jakieś ryzyko?
Ja raczej słabo sobie radzę. Żadne migdały czy imbiry mi nigdy nie pomagały. Moze troche napar z miety, ale bez szału. Guma mietowa tez na chwilę. Ogólnie zastanawiam się co w danej chwili mogę zjeść żeby nie zwrócić. I pilnuje żeby mnie nie ssało z głodu.Jak sobie radzicie z tymi mdłościami co wam pomaga

plusy ciażyOd jedzenia też mnie właśnie odrzuciłoJa raczej słabo sobie radzę. Żadne migdały czy imbiry mi nigdy nie pomagały. Moze troche napar z miety, ale bez szału. Guma mietowa tez na chwilę. Ogólnie zastanawiam się co w danej chwili mogę zjeść żeby nie zwrócić. I pilnuje żeby mnie nie ssało z głodu.
Btw musiałam kupić większy stanikplusy ciaży
otworzyłam lodówkę i masakra zmuszam się do jedzenia oby nie było powtórki z poprzedniej ciąży 6 mcy wymiotów a ciąża to taki piękny czasNa kilka dni [emoji23][emoji23][emoji23] ja ostatnio zjadłam 6kg na raz zanim się zorientowałam co robię to już nie było [emoji85]Kupiłam skrzynkę mandarynek, będę miała żarcie na kilka dni [emoji23] juhuu mandarynki w ciąży u mnie zawsze rządzą![]()
Dlatego się śmieje że na kilka dni, pewnie jutro już śladu nie będzie [emoji23][emoji85][emoji1745]Na kilka dni [emoji23][emoji23][emoji23] ja ostatnio zjadłam 6kg na raz zanim się zorientowałam co robię to już nie było [emoji85]