Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzy dni temu też się martwiłam że oprócz bolesnych piersi żadnych dolegliwości no to mnie organizm wysłuchał i dowalił że zdwojoną siłąJuż po. Dziś zaczęłam leczenie kanałowe dwóch zębów. Pewnie trochę to potrwa. Dostałam antybiotyk a w piątek idę na wyrwanie. Jestem strasznie zła na siebie ze tak to zaniedbalam. Teraz dodatkowo się stresuję czy malenstwu nie zaszkodze. Dobrze ze mam wizytę za dwa tygodnie to może będą spokojne święta bo tak to bym wariowala pewnie. Przez te wszystkie inne dolegliwości nie czuje tych ciążowych i to też mnie trochę martwi.
Dziękuję. Ja już jakieś tam mdłości miałam ale teraz pewnie inne bóle je zagluszaja. Najgorsze jest to że jedzenie mi specjalnie nie wchodzi. Ani apetytu a poza tym ciężko jest jeść jak pół buzi nie czuje. Mam nadzieję że na samych napojach dam radę.Trzy dni temu też się martwiłam że oprócz bolesnych piersi żadnych dolegliwości no to mnie organizm wysłuchał i dowalił że zdwojoną siłą
Wylecz ząbki z dzidzią będzie dobrze wszystko![]()
Mi po usunięciu zęba/przy bólu buzi pomagały jogurty, dobrze w miarę wchodzą też zupy i koktajle. Ale wiadomo, przy ciążowych mdłościach musi jeszcze to chcieć wejść do brzuchaDziękuję. Ja już jakieś tam mdłości miałam ale teraz pewnie inne bóle je zagluszaja. Najgorsze jest to że jedzenie mi specjalnie nie wchodzi. Ani apetytu a poza tym ciężko jest jeść jak pół buzi nie czuje. Mam nadzieję że na samych napojach dam radę.
Za kogo dziś trzymamy kciuki?
Dzięki. Wypróbuje. Właśnie chyba tylko na płynnych rzeczach muszę być. Na szczęście coś tam znajdę w lodówceMi po usunięciu zęba/przy bólu buzi pomagały jogurty, dobrze w miarę wchodzą też zupy i koktajle. Ale wiadomo, przy ciążowych mdłościach musi jeszcze to chcieć wejść do brzucha![]()
Najlepsze rozwiązanie właśnie znaleźć sobie coś do zrobienia bo to myślenie jest najgorsze. O której masz wizytę? Będzie wszystko dobrze. Kciuki będą zacisniete.Dzień dobry, spałam do 11, wstyd mi [emoji38]
Ktos dzisiaj ma wizytę? Ja jutro. Szukam sobie zajęcia, żeby szybciej mi zleciało