Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję wszystkich serduszek i trzymam kciuki za wizytujace.
Mnie dopadło chorobsko. Gardło masakra, śliny nie przelkne, katar, zmęczenie, stan podgoraczkowy. Chyba córka mnie zaraziła bo ona złapała zapalenie spojówek i gardła. Także szpital w domu. Nie wiem co nawet mogę brać, jem czosnek, miód, cytryny, mleko i syrop z cebuli ale póki co guzik pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby?

To trzymam kciuki jutro za serduszkoWidzę że jutro kilka nas ma wizyty no to trzymam kciuki za Was i za siebiechyba będę musiała w pracy powiedzieć bo jak tak dalej będę się czuła to nie wyrobie w pracy
i jutro po wizycie powiem synowi bo tak jakoś na mnie dziwnie patrzy
![]()
powiedziałam też mojej 11- latce i tu już nie było tak kolorowo
mówi że się boi bo jak to teraz będzie? zawsze byliśmy w trójkę a teraz nagle jakieś dziecko...hmm ...No cóż myślę że z czasem się przyzwyczai Mój ma 20 lat i też nie wiem jak zareagujeTo trzymam kciuki jutro za serduszkoJa już w pracy powiedziałam i ku zdziwieniu wszyscy się bardzo ucieszyli
powiedziałam też mojej 11- latce i tu już nie było tak kolorowo
mówi że się boi bo jak to teraz będzie? zawsze byliśmy w trójkę a teraz nagle jakieś dziecko...hmm ...No cóż myślę że z czasem się przyzwyczai
![]()

Ja jestem zapisana na 8 stycznia ale muszę się w sumie dowiedzieć czy krew pobierają tego samego dnia czy wcześniej, a dlaczego zalecają pobrać krew kilka dni przed USG?
Żeby mieć już wynik jak będzie robione usg .Ja jestem zapisana na 8 stycznia ale muszę się w sumie dowiedzieć czy krew pobierają tego samego dnia czy wcześniej, a dlaczego zalecają pobrać krew kilka dni przed USG?
Myślę że będzie bardziej wyrozumiały bo chyba raczej zazdrość mu nie groziMój ma 20 lat i też nie wiem jak zareaguje![]()
Ja jestem zapisana na 8 stycznia ale muszę się w sumie dowiedzieć czy krew pobierają tego samego dnia czy wcześniej, a dlaczego zalecają pobrać krew kilka dni przed USG?
A i jeszcze! Zapisałam się na usg prenatalne. Usg z testem z krwi 480 zł.. także wydaje mi się sporo. Termin mam na 03.01., będzie wtedy 12t6d. Najlepiej jakbym na 3-4 dni przed zrobiła test z krwi ale mam obawę czy 31.01 tj. Sylwester laboratorium będzie pracowało
Czy któraś z Was może już się zapsiywala?
Ja podjęłam decyzję o zapisie juz teraz bo wiedziałam że u tego lekarza są spore kolejki.