reklama

Lipcowe mamy 2019

Ha miałam tydzień przed porodem. Owinelam kostki lodu w ręcznik papierowy i tak między posladkami chodziłam. Jak przemoklam to przebralam się i od nowa. Po 2 dniach się wchłonął. Nie kąp się też w gorącej wodzie bo wtedy rozszerzają się krwinki i robi się większy.
W pepco sa takie plastikowe kostki lodu a w aptece mozna kupic takie oklady do zamrazania i chlodzenia :) to pewnie bedzie wygodniejsze ;)

reklama
Ja niestety muszę się pożegnać :( Dziś miałam pierwsze usg i niestety pusty woreczek, bez zarodka :( to już 7+4 nadziei nie ma żeby się coś pojawiło, niby za tydzień mam usg ale to tylko taki protokół przed oczyszczaniem.
A jak dlugie masz cykle? Ja bylam na usg 7+3 i byl widoczny tylko pecherzyk i cialko żółte...ale ja mam cykle 33-34dni...no i ciaza wyszla 9 dni mlodsza niz wychodzilo z terminu OM...teraz juz 12 tydzien i wszystko ok...

To tak jak ja [emoji4] chociaz moja polozna wyliczyla 1 lipca, a ja sama sie szykuje na cc wiec bedzie czerwiec.

Ennis czy tam jajeczka widac? Jaka duza juz Twoja Kurupcia [emoji7]
Na jajeczka chyba jeszcze za wcześnie :) ja bym tam chciała syna ale coś mi podpowiada że będzie córka
Ja niestety muszę się pożegnać :( Dziś miałam pierwsze usg i niestety pusty woreczek, bez zarodka :( to już 7+4 nadziei nie ma żeby się coś pojawiło, niby za tydzień mam usg ale to tylko taki protokół przed oczyszczaniem.
Przykro mi. Może jeszcze jest szansa?

reklama
Ja. W sumie oprócz braku okresu, pozytywnego testu ciazowego to nie mam żadnych objawów. Wogole nic. Ale w pierwszej ciąży tylko 1 w ciągu 9 miesięcy mi się chciało wymiotować ale nie zwymiotowalam. I wtedy pamiętam w pierwszym trymestrze to byłam bardzo zmęczona. Teraz nie.
Jej zazdroszczę ...
Ja właśnie zjadłam jakby obiad ...
Jakby bo tylko warzywa wyjadlam A mięso nie tkniete..
I oczywiście umieram :(
Czuje się przeokropnie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry