Oo ja też ostatnio tylko pomidory bym jadła![]()
Ja też zapalałam w tej ciąży miłością do pomidorów, choć nigdy nie byłam jakaś wielką miłośniczka, zwłaszcza tych zimowych. A teraz najchętniej odżywiałabym się kanapkami z masłem i pomidorem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo ja też ostatnio tylko pomidory bym jadła![]()
Jak wyglądają wasze brzuszki widać już trochę? U mnie to już tak widać że szok. Dzisiaj jak się szykowałam do syna na jasełka to pół szafy wywaliłam bo nie mogłam nic odpowiedniego znależć![]()
Chociaż wagą się pozytywnie zaskoczyłam bo myślałam że więcej przytyĺam A tu wczoraj u położnej 57 kg więc nie jest źle z moim obrzarstwem![]()
NieDziewczyny a czy któraś z was przyjmowała szczepionki w trakcie ciąży ? Mi dziś położna powiedziała ze powinnam zaszczepić się na grypę , a po 16 tygodniu ciąży na krztusiec - i mam mieszane uczucia
Tak. Moja mama np bierze w nocy bo lepiej jej się wchłania.W mojej ulotce jest napisane rano, na czczo, co najmniej pół godziny przed śniadaniem. Sprawdź jeszcze raz dla pewności.
Powinnyśmy spisać listę wielbicielek pomidorów i tak zabobonnie z ciekawości porównać potem płeć naszych maluchówJa też zapalałam w tej ciąży miłością do pomidorów, choć nigdy nie byłam jakaś wielką miłośniczka, zwłaszcza tych zimowych. A teraz najchętniej odżywiałabym się kanapkami z masłem i pomidoremCebulkę i owszem też lubię, ale po niej cierpię wiec zrezygnowałam.
Ja to jestem pod wrażeniem mojej teściowej. 11 tygodni prawie (10+5), nie piję w ogole kawy (przed ciążą nigdy nie odmawiałam), nie jem śledzi (jestem wielbicielką marynowanych), podobno strzelam przy stole miny typu "zaraz się zrzygam" (tak twierdzi mój mąż, swoją drogą trzeba było nie stawiać koło mnie kiełbasy), cycki mam ze 3 razy takie jak przed ciążą... A ona nicU mnie już widać. Nie jest to jeszcze taki typowy krągły ciążowy brzuszek ale zdecydowanie widać różnice, zwłaszcza pod wieczór. Nawet mój mąż się dziwi, że teściowa się jeszcze nie dopytuje, ale ina jest w miarę taktowna wiec może to dla tego. Przed moja mama na pewno bym nic nie ukryla[emoji6]
Wzdęcia, nie wzdęcia ale Twoj brzuch wygląda na typowo ciążowyNie szczepie się. Grypa co roku mutuje, więc te ich szczepienia o kant tylka rozbić. Na krztusiec tym bardziej nie mam zamiaru.
U mnie widać, ale nie ciążę tylko wzdęcia [emoji23] jak mi się uda to Wam pokażę jak wieczorem wyglądam, piąty miesiąc jak nicjak gadam wieczorem z teściową to w głowie mam tylko "nie stój bokiem, nie stój bokiem!"[emoji23]
Euthyrox na pewno bierze się na czczo, moja mama ma Hashimoto, bierze rano na czczo
Muszę dziś do labu pojechać po wyniki,powinny już byc, marzę o tym,żeby tym razem posiew był czysty [emoji120]
A propos brzuchów uciskania przez spodnie itp- w h&m zaczęły się wyprzedaże, można tanio ciążowe rzeczy upolowaćZobacz załącznik 924765
Bo ja mam wszystko porozpychane już i zawsze od 12 TC juz było widaćWzdęcia, nie wzdęcia ale Twoj brzuch wygląda na typowo ciążowy![]()