*PaMinka
Wdrożona(y)
Ja też mam usg genetyczne 27.12 czyli jedziemy razema na tarczyce biorę Letrox 125 mg na czczo.
@Aleczka80 to będziemy razem przeżywać A w którym tygodniu będziesz na genetycznym ? U mnie będzie to 13 +1 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam usg genetyczne 27.12 czyli jedziemy razema na tarczyce biorę Letrox 125 mg na czczo.
Norma [emoji1787][emoji1787]Dziewczyny ja was proszę żebyście nie podważaly słów lekarzy innych tutaj osób. To że wy bierzecie leki na czczo nie znaczy że każdy musi. Ja się słucham mojego lekarza, czytam ulotki i ufam lekarzowi. Jak mi 5 różnych lekarzy w tym endokrynolog mówi że nie muszę brać na czczo, wyniki mam super od kilku lat (tsh poniżej 2, Ft3 ft4 piękne) to wybaczcie ale wasza opinia i wasze "rób jak mówiny bo tak trzeba" możecie sobie wsadzić głęboko między książki.
Kazdy ma własny rozum.
A i chciałabym zaznaczyć że ja nie biorę eurothyx czy jak to się tam w Polsce nazywa.
. Wiadomo że leków od tarczycy jest trochę i każdy zażywa się inaczej

Mi wychodzi 11+5@Aleczka80 to będziemy razem przeżywać A w którym tygodniu będziesz na genetycznym ? U mnie będzie to 13 +1 .
Ja używam wiecznie balsamu bo mam strasznie suche ustaWitajcieja właśnie wróciłam z trzygodzinnego spaceru z córką. Odkąd wiem od ciąży tak nie zaszalalam. Dziś wreszcie jakoś się zebralam i na tym delikatnym mrozie czułam się o niebo lepiej niż w domu. Lekko zmęczona wróciłam ale powoli mdłości wracają niestety. Macie jakieś sposoby na pękające kąciki ust? Ja rano mam płaski brzuszek a wieczorem wzdęty bardzo. Coś czuję że w Święta nie ukryję ciąży a tak bym chciała poczekać jeszcze z miesiąc
![]()
Witajcieja właśnie wróciłam z trzygodzinnego spaceru z córką. Odkąd wiem od ciąży tak nie zaszalalam. Dziś wreszcie jakoś się zebralam i na tym delikatnym mrozie czułam się o niebo lepiej niż w domu. Lekko zmęczona wróciłam ale powoli mdłości wracają niestety. Macie jakieś sposoby na pękające kąciki ust? Ja rano mam płaski brzuszek a wieczorem wzdęty bardzo. Coś czuję że w Święta nie ukryję ciąży a tak bym chciała poczekać jeszcze z miesiąc
![]()
Ja też będę 13+1 ale mam usg 4 dni po Was@Aleczka80 to będziemy razem przeżywać A w którym tygodniu będziesz na genetycznym ? U mnie będzie to 13 +1 .
Ja już 2 miesiące wiem i nikt się nie domyślił. Zazdroszczę spacerku. Też się lepiej czuję na świeżym powietrzu. Niestety jedno dziecko w szkole a drugie ma ospę, więc jestem uziemiona...Witajcieja właśnie wróciłam z trzygodzinnego spaceru z córką. Odkąd wiem od ciąży tak nie zaszalalam. Dziś wreszcie jakoś się zebralam i na tym delikatnym mrozie czułam się o niebo lepiej niż w domu. Lekko zmęczona wróciłam ale powoli mdłości wracają niestety. Macie jakieś sposoby na pękające kąciki ust? Ja rano mam płaski brzuszek a wieczorem wzdęty bardzo. Coś czuję że w Święta nie ukryję ciąży a tak bym chciała poczekać jeszcze z miesiąc
![]()
Czyli jednak łapią od siebie? Ktoś w domu jeszcze został bez choroby czy już wszyscy zaliczyli?Ja już 2 miesiące wiem i nikt się nie domyślił. Zazdroszczę spacerku. Też się lepiej czuję na świeżym powietrzu. Niestety jedno dziecko w szkole a drugie ma ospę, więc jestem uziemiona...
Teoretycznie żadna z nas nie powinna mieć jeszcze brzuszka, bo macica siedzi za spojeniem. Ale w praktyce, w poprzedniej ciąży już miałam lekki brzuszek. Teraz jeszcze nie mam. Czuje tylko lekką górkę jak leżę. A tak nikt by nawet nie wpadł na to, że jestem w ciąży. No chyba, że wnikliwie obserwował moje piersi![]()
Powinnyśmy spisać listę wielbicielek pomidorów i tak zabobonnie z ciekawości porównać potem płeć naszych maluchów![]()
Oj chyba przesadziłam z imbirem ..aż mnie pali w gębce [emoji14]
Witajcieja właśnie wróciłam z trzygodzinnego spaceru z córką. Odkąd wiem od ciąży tak nie zaszalalam. Dziś wreszcie jakoś się zebralam i na tym delikatnym mrozie czułam się o niebo lepiej niż w domu. Lekko zmęczona wróciłam ale powoli mdłości wracają niestety. Macie jakieś sposoby na pękające kąciki ust? Ja rano mam płaski brzuszek a wieczorem wzdęty bardzo. Coś czuję że w Święta nie ukryję ciąży a tak bym chciała poczekać jeszcze z miesiąc
![]()