reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
A ja dziś zauważyłam że jak nie jem nic słodkiego to mnie nie mdli. Dziś zjadłam czekoladę i nie jest dobrze. Koniec więc ze słodkim. Na zdrowie mi to wyjdzie
Mnie znów mdli na miecho, smażone i jakieś cuda barowe, jak przechodziłam ulicą i poczułam... Uuuuuu ble słodkie mogę, ale znów ochoty brak. Zjadłam dziś kawałek ciasta na poczęstunku po występie w przedszkolu i ok, ale żeby tak samemu coś zjeść... Zero apetytu.

Ja nawet pizze dzisiaj zamowilam z bbq, normalnie nie lubie ale tak na slodko wszystko mi wchodzi.
Co do przeciuc, poczatkowo mialam ze to chlopiec ale teraz mysle ze dziewczynka. Wolalabym dziewczynke, ale tak jak Jagodka pisze aby zdrowe bylo a reszta nie wazna. Problem jest tylko jeden - imie. L chce Hugo [emoji849], corka Mikolaja i sie kloca o to caly czas. Kto ma 4 latka, wie jakie sa uparte [emoji6] Mi zadno z tych imion sie nie podoba...

Ja nawet pizze dzisiaj zamowilam z bbq, normalnie nie lubie ale tak na slodko wszystko mi wchodzi.
Co do przeciuc, poczatkowo mialam ze to chlopiec ale teraz mysle ze dziewczynka. Wolalabym dziewczynke, ale tak jak Jagodka pisze aby zdrowe bylo a reszta nie wazna. Problem jest tylko jeden - imie. L chce Hugo [emoji849], corka Mikolaja i sie kloca o to caly czas. Kto ma 4 latka, wie jakie sa uparte [emoji6] Mi zadno z tych imion sie nie podoba...
Moja czterolatka chce żeby miał na imię Gabriel. Mąż chce Sebastian. Ja Szymon :) a dziecko jest jedno :)

Mamy dość popularne nazwisko i chciałabym, aby to imię nieco się wyróżniało, ale bez krzywdy dla dziecka. Dla dziewczynki podoba mi się Róża i Konstancja, a dla chłopca Ignacy i Leonard. Mój mąż ma inne typy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry