Martkaaa5
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro dużo siły dla CiebieDziewczyny muszę się z wami pożegnać.
Serduszko mojego maleństwa przestało bić [emoji29][emoji17][emoji26] Dziś byłabym w 11tygodniu ciąży. Wam życzę wszystkiego dobrego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie mi przykro dużo siły dla CiebieDziewczyny muszę się z wami pożegnać.
Serduszko mojego maleństwa przestało bić [emoji29][emoji17][emoji26] Dziś byłabym w 11tygodniu ciąży. Wam życzę wszystkiego dobrego

Dokładnie tak, dużo zależy od stanu blizny. Ogólnie mało miejsc, gdzie wspierają takie decyzje, ale faktem jest, że możliwość przy dobrych warunkach jest (Dużo info na stronie naturalnie po cc). Choć dziewczyny musiały się naszukać. Nie mniej jak wszystko mówi - u pani ryzyko jest za duże, albo kobieta zwyczajnie nie chce - to już inna kwestia.Mój lekarz mi mówił że po 1 cc mogę próbować sn ale się nie udało bo synek był zle ułożony ale po 2 to tylko cc. Będę z nim jeszcze rozmawiać bliżej porodu. To też zależy na pewno od samej zagojonej rany i czasu.
Wszystkozajęte to większy chustoswir [emoji23] mi budżet nie pozwalał nigdy szaleć, ale nosiłam już córkę prawie 10lat temu, gdzie o chustach niewiele osób słyszało![]()
No oj tam.. ile liczy Twój stos teraz?[emoji23]
Argentin to za mało, dobrze by było jakimś gargarinem płukać. Uniben i tantum Verde też możesz