renisus
Fanka BB :)
Hehe swoje wyrzygalam i przecierpialam [emoji12] Na swieta bedzie wyzerka [emoji16][emoji39]Gratulacje. Jak Ty daleko już jesteś Szczęściaro![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe swoje wyrzygalam i przecierpialam [emoji12] Na swieta bedzie wyzerka [emoji16][emoji39]Gratulacje. Jak Ty daleko już jesteś Szczęściaro![]()
Ja w ogóle nie biorę witamin bo wszystko z jodem a mi lekarz zabronił [emoji848] biorę tylko cytrynian magnezu bo się najlepiej wchłania witaminę D i dalej kwas foliowy. Myślę czy wapnia nie dodać bo ja bezmleczna. U nie dziś już 14 tydzień leciJa jak pomine to jest ok, ale niechce pominac. Narazie odstawilam wit c bo az mnie skrecalo po niej, a mialam 1000 dawke [emoji1785] no i magnez tez. Mam w zestawi witamin jeszcze magnez wiec uznalam ze moze juz wystraczy dodtakowej pomocy.
Ps. Oficjalnie zaczelam 4 miesiac ciazy [emoji4]
Ale masz fajny brzuszek jużTo juz powinnas sie zaczac czuc lepiej za chwilke [emoji4]
A na chwile obecna wygladam tak
Selfi z kibla firmowego [emoji16]Zobacz załącznik 926505
O retyTo juz powinnas sie zaczac czuc lepiej za chwilke [emoji4]
A na chwile obecna wygladam tak
Selfi z kibla firmowego [emoji16]Zobacz załącznik 926505
@renisus super już brzuszek. U mnie to wygląda tak jak bym się objadła. Nie lubię takiego stanu ni to ciąża, ni to wzdęcia![]()
Moment Ci zleci. Czas tak tu szybko mija... Dopiero co czekałyśmy na serduszka, a tu już lada chwila prenatalne. SzokAle wam zazdroszczę brzuszków i badań. U mnie dopiero 8+2 i nic nie widać i narazie waga mi spada i jeszcze muszę czekać z 3/4 tyg na kolejne USGstrasznie mi się dłuży