Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra robotaLink do: TABELKA (po aktualizacji)
Aktualna tabelka. Tzn. trzeba będzie jeszcze zweryfikować kogo tu już dawno nie ma, bo jak pisałam to miałam wrażenie, że niektórych w ogole tu nie widziałam... No ale chwilowo jest![]()

Oj tam, liczby nie mają znaczeniaDobra robota
Jestem najstarsza![]()
Karolcia UKmama jest obecnie w Polsce.@UKmama tak jak dziewczyny piszą musisz iść na kolejną wizytę i może faktycznie lepiej do innego gina. Kurczę szkoda że mieszkasz w UK bo w Polsce pewnie nie byli by problemu żeby pójść prywatnie do kogoś innego. Skoro tak wcześniej wyszedł Ci pozytywny test to raczej ciąża powinna być wg ostatniej @. Duza ta rozbieżność ale jak sprzęt do dupy to i takie rozbieżności mogą wyjść. Trzymaj się ciepło
Ja mam 18.01 ale ze względu na wiek łapię się na bezpłatneZapisałam się 11.01 na prenatalne. [emoji6] słyszałyście o tym projekcie z unii na darmowe prenatalne przed 35 r.ż. ? Nie wiem czy to tylko na śląsku czy w innych województwach też. No to ja się załapałam. Trochę kasy w kieszeni. [emoji846]
To juz powinnas sie zaczac czuc lepiej za chwilke [emoji4]
A na chwile obecna wygladam tak
Selfi z kibla firmowego [emoji16]Zobacz załącznik 926505
Link do: TABELKA (po aktualizacji)
Aktualna tabelka. Tzn. trzeba będzie jeszcze zweryfikować kogo tu już dawno nie ma, bo jak pisałam to miałam wrażenie, że niektórych w ogole tu nie widziałam... No ale chwilowo jest![]()