Misty29
Fanka BB :)
Robiłam już dwa razy z tego przepisu i byłam zadowolona. Dodatkowo ja jeszcze smaruje powidlami sliwkowymi żeby trochę kwaskowo było.Ja chcę jutro piec miodownik. Masz sprawdzony przepis? [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Robiłam już dwa razy z tego przepisu i byłam zadowolona. Dodatkowo ja jeszcze smaruje powidlami sliwkowymi żeby trochę kwaskowo było.Ja chcę jutro piec miodownik. Masz sprawdzony przepis? [emoji846]
Mój mąż też w tym roku dużo pomaga, mimo że nocki w pracy od kilku dni. Wysprzątał pokoje u góry, ogarnął zakupy, choinkę ubrał, dom ozdobił.a ja mam lenia i mój mężczyzna posprząta a ja trochę pomogękontrola zębów na 13 potem szybko do sklepu i jakoś się do wigilii wyrobimy
o tyle dobrze że u nas tylko sprzątanie bo po rodzinnych ustaleniach u nas jest wigilia a wszyscy przynosz
Podejrzewam że też wyjdzie aczkolwiek nie próbowałam. To ciasto wychodzi takie jak kruche więc myślę że śmiało możesz zamienić. Ja trzymałam w piekarniku 12 minut. Po wyciągnięciu ono twardnieje ale jak później przykryjesz tą masą i ona stężeje w lodówce to ciasto jest mięciutkie. Tylko nadaje się do jedzenia na drugi dzień dopiero.
Robiłam miodownik ale z orzechamiPodejrzewam że też wyjdzie aczkolwiek nie próbowałam. To ciasto wychodzi takie jak kruche więc myślę że śmiało możesz zamienić. Ja trzymałam w piekarniku 12 minut. Po wyciągnięciu ono twardnieje ale jak później przykryjesz tą masą i ona stężeje w lodówce to ciasto jest mięciutkie. Tylko nadaje się do jedzenia na drugi dzień dopiero.
To też pewnie pysznyRobiłam miodownik ale z orzechamiTamten potrzebował kilku dni, żeby orzechy zmiękły. Dzisiaj zrobię
![]()
Link do: Ciasteczka twarogowe z cukrem | Przepisy kulinarne - WszelkiePrzepisy.pl – sprawdzone przepisy ze zdjęciamiTo też pewnie pyszny
Również uwielbiam gotować i piec tylko nie zawsze mam na to czas niestety. Najlepiej jak Mąż jest w domu bo inaczej córka ciągle przeszkadza i robię wszystko dwa razy dłużej. Mam ochotę upiec jeszcze jakieś ciasteczka. Macie sprawdzone przepisy? Tylko nie pierniki bo już mam![]()
Dziękuję [emoji8]Robiłam już dwa razy z tego przepisu i byłam zadowolona. Dodatkowo ja jeszcze smaruje powidlami sliwkowymi żeby trochę kwaskowo było. Zobacz załącznik 927259