reklama

Lipcowe mamy 2019

Zdrowych ,spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych. Jak naj mniej trosk A dużo spokoju dla wszystkich lipcowych mamuś.
Wesołych Świąt kochane lipcóweczki :)

reklama
My powiedzieliśmy teściom i dziadkom tżta. Reakcja była o wiele lepsza niż się spodziewałam. Jarali się strasznie, że zostaną dziadkami, teściowa prawie płakała. "Żałują", że jadą na wczasy w sierpniu, bo oni chcą kąpać malucha. [emoji23] Teściowa pytała na co mam ochotę, że mi będzie gotować na co będę miała ochotę (jeszcze z rok będziemy z nimi mieszkać), że mam się nie przemęczać, zadeklarowali pomoc teraz i po narodzinach. Już wybieraliśmy wspólnie imiona. [emoji1787] Dość sympatycznie. [emoji846]

Dziś jedziemy do moich rodziców.

Az sie usmiechnelam i wzruszylam na takie reakcje. Super!. Tak.powinno byc[emoji4]

Slodkatrojeczka, a jak rekacja u Ciebie?

Ja prawie nic nie zjadlam, nie mialam.ochoty na nic.

Wczoraj robiłam kolejny test i też 2 kreseczki blada ale niestety dziś rano dostałam okres i niestety znów rozczarowanie.... Będę czasem wpadać na wątek...
Pozdrawiam Was Serdecznie niech Wasze maleńkie cuda rosną zdrowo jak i Wy mamusie❤️❤️❤️❤️

reklama
ja też pozdrawiam was wszystkie i życzę udanych świąt bez rewolucji żoładkowych :) ja niestety po wigilii czuje sie fatalnie. Odwykłam od jedzenia w dużych ilościach a na wieczór to już wogóle :unsure: dzisiaj już dieta a o świątecznym jedzonku lepiej zapomnieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry