U
użytkownik 902
Gość
Ja w sumie niedawno się nauczyłam szyć, bo szyje dopiero od dwóch latStrasznie Ci zazdroszczę tego szycia. Taki fach w rękach to super sprawa. I dołączam się do klubu „nakręconych”![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w sumie niedawno się nauczyłam szyć, bo szyje dopiero od dwóch latStrasznie Ci zazdroszczę tego szycia. Taki fach w rękach to super sprawa. I dołączam się do klubu „nakręconych”![]()
To mnie mega pocieszyłaś, bo juz chciałam pisać ze juz chyba za stara jestem aby zaczynaćJa w sumie niedawno się nauczyłam szyć, bo szyje dopiero od dwóch lattakże nigdy nie jest za późno
![]()
Mój ginekolog powiedział, że jak boli głowa to dobry objaw, bo oznacza że jest dużo progesteronuU mnie występuje syndrom 1 styczniaczy piję szampana z % czy bez, zawsze boli mnie rano głowa
![]()
Zaczęłam od 5-dniowego kursu, takiego od podstaw. Na nim uszyłam pierwszą poduszke sówkę, poszewkę na suwak, spódniczkę z koła i.. sukienkę ciążowa, bo byłam wtedy w ciążyTo mnie mega pocieszyłaś, bo juz chciałam pisać ze juz chyba za stara jestem aby zaczynaćale sama się nauczyłaś czy kursy lub warsztaty?
Ja mam to samoO jak Ci zazdroszczę tego libido. Mi już żal mojego męża się robi.

Mam nadzieję że jak przyjdzie drugi trymestr to coś się w tej kwestii poprawi. W poprzedniej ciąży było o wiele lepiejJa mam to samo![]()
Ja po stosunku też mam taki śluz i występuje tylko po stosunku więc przestałam się tym martwićPowiem wam, że wczoraj były seksy pierwszy raz od zobaczenia dwóch kresek. Jakoś tak niekomfortowo mi było i mnie bolało. [emoji57]
Od wczoraj mam taki glutkowaty, bardzo gęsty śluz,.podobny do tego przy owu. Nie wien czy to po tym stosunku. Do tej pory miałam raczej mleczny [emoji6]
O jak Ci zazdroszczę tego libido. Mi już żal mojego męża się robi.