• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też się dołączę do grona mamuś lipcowych. Wprawdzie bladziutka ta druga kreseczka, bardziej cień a nie kreska ale dokładnie taką samą miałam dwa lata temu z moją córeczką [emoji846] pierwsza ciąża poroniona, z córcią dużo leżałam na początku wiec i teraz się obawiam ale w przyszłym tygodniu pędzę na betę o ile mnie przez weekend nic nie zaskoczy.
Trzymam kciuki tez za Was [emoji8]
Gratuluję !! Teraz tylko potwierdzić test badaniami:) ja mam nadzieję że kolo19 listopada zobaczę 2 kreseczki na teście :) jeżeli nie to chyba sobie już odpuszczę...

reklama
Witam dziewczyny! Czy w ciąży jestem to jeszcze nie wiem, natomiast bedzie mi raźniej z Wami poczekać na dzień testowania. Jest to mój 2cs. W zeszłym miesiącu nie wyszło, podejrzewam że owulacja sie trochę przesunęła i za wcześnie było przytulanie. Dzisiaj jest mój 18dc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry