Kreska1707
Aktywna w BB
Używam szamponu koloryzującegoNie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używam szamponu koloryzującegoNie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Zwlaszcza jak ma sie dziecko z jesieni i nie ma gdzie suszyc [emoji58]Współczuję, uważam że jednak pampers to swego rodzaju wygoda.
Tak samo nie robie zapasu żadnych kosmetyków. Wolę kupować na bieżąco niż mieć masę czegoś, co się nie sprawdzi. W ogóle muszę poczytać składy, bo już nie jestem na bieżąco.
A gdzie mieszkasz Althea?Ja używam pampersow. Byłam też bardzo zadowolona z Dady ale tutaj nie mam.
Dziewczyny farbuja, ja nie [emoji6] ale nie dalabym rady z farba wysiedziec.Nie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Zawsze to cos [emoji16]Była ostra, to akurat czułam![]()