Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zmień najpierw szczoteczkę na wersję z miękkim włosiemMozecie polecic jakas paste do zebow, na krwawiace dziasla?
.
Może w temacie chustowania napiszę że chcę spróbować tym razem i żałuję że w Niemczech nie ma doradców którzy pomogli by zapoznać się z tematem. Tak więc zamówię chuste i z YouTubem będę dochodzić co i jak.
(
Juz to zrobilam. Nie dosc ze krwawi przy szczotkowaniu, to czuje ten smak krwi i w trakcie dnia.Zmień najpierw szczoteczkę na wersję z miękkim włosiem
Moja przyjaciółka robiła w 2016 roku, chociaż jej ryzyko wyniosło 1 do ponad 300. Dużo stresu, ale wynik był dobry. Dziecko urodziło się w pełni zdrowe. Po amniopunkcji nie było żadnych powikłańa czy któraś z Was zdecydowała się na amniopunkcję?
Nie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Ja też farbuję. Teraz do fryzjera pójdę tak w marcu żeby na wiosnę się odświeżyć.Ja farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.