Myslniczek
Fanka BB :)
Leci leci. My jutro 15 tydzień zaczynamy@plastulinka o kurde 12 dzieci. To sporą macie rodzinkę
Trzymam kciuki za wizyty! U mnie dziś zacząl się 15tydzień. Leci ten czas jak szalony.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leci leci. My jutro 15 tydzień zaczynamy@plastulinka o kurde 12 dzieci. To sporą macie rodzinkę
Trzymam kciuki za wizyty! U mnie dziś zacząl się 15tydzień. Leci ten czas jak szalony.
Jakie masz te wyniki? Ja jestem świeżo po wizycie u zakaźnego też było podejrzenie tokso okazało się że przebylam wcześniej jeśli wyjdzie ze masz świeże zakażenie antybiotyk do końca ciążyhej
u nas dzisiaj 13+5 i wizyta u lekarza odnośnie świeżego zakażenia toksoplazmozą, lekarz mówił, że wyniki nie są dobre
strasznie się martwię, czy może któraś z Was jest w takiej samej sytuacji ?
Jakie masz te wyniki? Ja jestem świeżo po wizycie u zakaźnego też było podejrzenie tokso okazało się że przebylam wcześniej jeśli wyjdzie ze masz świeże zakażenie antybiotyk do końca ciąży
U mnie w piarwszym wyniku awidność wyszła wątpliwa dzisiaj już wysoka co świadczy o wcześniej przebytej tokso u mnie było tak że gin zlecił tokso wyszło dodatnie odrazu dostałam skierowanie do zakaźnego ten wysłał na krew wtedy gdy awidnosc wyszła wątpliwa kazał za dwa tygodnie powtarzać wyniki teraz wyszła wysoka więc temat zamkniętypierwsze moje wyniki to:
toksoplazmoza p/c IgG >300 IU/ml ( wynik dodatni >8,0) ; toksoplazmoza p/c IgM 0,57 COI ( wynik wątpliwy 0,55-0,65)
następnie zrobiłam awidność:
przeciwciała w kl. IgG 1693 IU/ml ( reaktywny >30 ) ; awidność przeciwciał w kl. IgG 44,10% ( niska awidność <70)