Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie kofeina jest dozwolona w ciąży. Tylko w rozsądnych ilościachJa bez kawy się rano nie ogarnę,a co najgorsze musi być mielona parzona z mlekiem i cukrem,próbowałam zbożową jeden raz i nigdy więcej,rozpuszczalna też nie wchodzi i tak zostało. Jeden grzeszek chyba krzywdy nie zrobi
Ja normalnie koło 60-70. Od kiedy jestem w ciąży zawsze powyżej 80.U mnie z ciśnieniem problemu nigdy nie było ja za to mam tętno 50 max zdecydowanie za niskie ale taki mój urok
Jeszcze zgagi na szczęście nie maOgólnie kofeina jest dozwolona w ciąży. Tylko w rozsądnych ilościachobyś tylko zgagi nie miała
![]()
Może powinnam spróbować lekko gazowanej wody na to nie wpadłam może lepiej się przyswoi niż zwykła o dziwo teraz mi nawet cola smakuje nad wyraz dobrze,a nie piłam wcale gazowanegoMi kawa parzona nie przejdzie przez gardło. A przed ciążą piłam 3-5 kaw dziennie. Czarnych, bez cukru. Co do płynów, ja pije bardzo dużo. 2-3 litry Cisowianki lekko gazowanej albo sredniozmineralizowanej Muszynianki na luzie wypijam. Nawet przy łóżku mam. I ciagle tez latam do wc.