Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się doczłapałam do czwartego miesiąca i teraz myślę, co z tym dalej. Lubię moją pracę, mam mega fajnego szefa i wszyscy są dla mnie bardzo troskliwi odkąd wiedzą o ciąży. Jednak fizycznie już nie daje rady z tymi migrenami i dojazdem...
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, można na was liczyć jak zawsze![]()
O masz, za mundurem chlopy sznurem .[emoji6] w jakiej jednostce jestes?Ja też jestem na zwolnieniu od miesiąca jestem żołnierzem i teraz już chyba bym się w mundur nie dopieła chociaż plan był pracowania troszkę dłużej stwierdziłam że nie mam 20 lat i że fasola dla mnie najważniejsza
Niestety, czasami niektore rzeczy rozumiemy dopiero jak sie postawimy w danej sytuacji.Ja też na samozatrudnieniu, i staram się przynajmniej do kwietnia dotrzymać bo już płacić pracownikom za moje godziny a chorobowego nie dostanę to do d*** :/ w takich chwilach lepiej pracować dla kogoś [emoji30] na szczęście moje pracownice wszystko starsze ode mnie i dzieciate [emoji1] wiec jak tylko powiem ze chce przerwę to któraś za mnie przyjdzie - całe życie się wkurzałam na nie jak dzieci im chorowały czy nie miały opiekunki ale zaciskałam zęby to chociaż teraz mogę na nie liczyć
Lady ja bardzo zle sie czulam po slodyczach, poza tym w pierwszej ciazy tez mialam. Mozesz kontrolowac diete a i tak zrobia Ci krzywa cukrowa za chwile.Ehh.... też mam przeczucie, że mogę być w grupie ryzyka :/. Robiłam glukozę na czczo i wyszła mi 92. Lekarz powiedział, że jest na granicy.... i tyle. Żadnych dalszych kroków. Potem czytałam u Mamyginekolog, że taki wynik powinien być weryfikowany dalszą diagnostyką. A mój lekarz nic... zdenerwowałam się mocno. Po kilku dniach powtórzyłam glukozę na czczo - wyszła 81... od tego momentu bardzo rygorystycznie trzymam michę. Chcę z lekarzem pogadać na kolejnej wizycie 15.02. czy jednak nie powinien mi zlecić testu obciążenia glukozą wcześniej. Mama mi mówi, że to pierwsze badanie robiłam w sylwestra, były święta... że się pewnie nażarłam słodyczy i dlatego. Na ciepłe słowo od własnej matki zawsze mogę liczyć [emoji23].
Moj M też żołnierzO masz, za mundurem chlopy sznurem .[emoji6] w jakiej jednostce jestes? Niestety, czasami niektore rzeczy rozumiemy dopiero jak sie postawimy w danej sytuacji. Lady ja bardzo zle sie czulam po slodyczach, poza tym w pierwszej ciazy tez mialam. Mozesz kontrolowac diete a i tak zrobia Ci krzywa cukrowa za chwile.