slodkatrojeczka
Fanka BB :)
A w ogóle. Mąż mi właśnie zaproponował wypad na kebab, więc lecę
No przecież nie wypada odmówić 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to mam to samo, zawsze na wciągniętym a teraz można odsapnąć [emoji12]Dziewczyny pół życia wciągałam brzuch wkońcu nie muszę
To smacznego[emoji6]A w ogóle. Mąż mi właśnie zaproponował wypad na kebab, więc lecęNo przecież nie wypada odmówić
![]()
Ja też wyczekuję i nic..Ale to chyba jeszcze jest na to czas więc bez stresu, doczekamy się w końcu[emoji846]No i doopa. Po wypitym ulepku ani nogi podkurczone, ani na plecach. Cisza jak makiem zasiał [emoji17]
U nas każde dziecko jest przez teściów uwielbiane. Mają czworo wnucząt i dwoje w drodze. Szwagierka już czeka na poród, a nasze w lipcu. Ja pierwsza wiedziałam o jej ciąży a ona o mojej. Może to kwestia tego, że znamy się bardzo długo, przyjaznilysmy się zanim poznalysmy swoich mężów (są braćmi). Ja bardzo się cieszę z kazdego ich bobasa i takie same mam odczucia z ich strony. Szkoda, że u Was to rywalizacja... No ale teściów sobie nie wybrałaś. Byli w pakiecie z wybrankiemNajważniejsze, że dziecko jest oczkiem w Waszych głowach
![]()
A ja dzisiaj dziewczyny zamiast posolić posłodziłam ziemniaki
A teraz robię na jutro zupę Meksykańska i dwa razy sprawdzałam czy oby to jest sól![]()
D1407 oj jak ja dobrze znam takie sytuacje. Ale nie martw sie, syn moze byc oczkiem w glowie a wnusie beda traktowane identycznie. Wiesz u mnie mama na 11 wnukow a tesciowa tylko Julke, i szczerze jedna i druga zawodzily mnie tak samo. Jakos oczekiwalam wiekszej pomocy, tym bardziej ze widza dziecko raz na rok a jednak juz kiedy je widza, zawsze ktos lub cos jest warzniejsze. Tesciowa np sprasza wtedy znajomych na posiadkowki, zeby sie pochwalic wnuczka. Sek w tym ze zajmuje jej to 5 min a potem na daleko w d... i zabawia gosci. Z czasem przywyklam do tego i to olewam, ale jednak przykro. Moja mama bardziej pomocna, ale tez ma swoje akcje.