reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Słodkatrojeczka a Ty jesteś pewna że w 9 mcu bedziesz w stanie? Bo ja np już doskonale wiem że od 8 mca koniec jeżdżenia itp bo z pessar nie mogę szaleć, poza tym wiem,że nie byłabym na siłach

Słodkatrojeczka a Ty jesteś pewna że w 9 mcu bedziesz w stanie? Bo ja np już doskonale wiem że od 8 mca koniec jeżdżenia itp bo z pessar nie mogę szaleć, poza tym wiem,że nie byłabym na siłach
Zobaczymy. Jak nie, to nie pojadę :) ale mam nadzieję, że jednak dam radę. Panna młoda jest siostrą mojego męża. No a mąż ma być świadkiem.

Szyte przez my owl town, z natki stardust (triblend), regulowane

[emoji23][emoji23][emoji23] Ja mogę w imieniu Marty zaproponowac to .. dupa rosnie od samego patrzeniaZobacz załącznik 936479
Powinien być tu zakaz wstawiania takich apetycznych zdjęć :D

Jestem już po wizycie jednak nie będzie 2 chłopców tylko parka

Rety ale Ci zazdroszczę!! Świetna wiadomość ♡

Dzięki Dziewczyny.
A macie już jakieś imiona wybrane?

Zawsze nastawialam sie że będę mieć pierwsza córkę i miała być Maja, ale los chciał że będzie Adam :)

reklama
Do góry