Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to wizytujemy w ten sam dzień ;dZadzwoniłam do innego gina, koleżanka z pracy też do niego chodzi i polecała.
Powiedział, żebym przyszła się już pokazać 22 listopada na wstępną kontrolę. [emoji6] Wiem, że nic pewnie nie będzie widać, ale podobała mi się rozmowa z nim i podejście.
i ja tez 22No to wizytujemy w ten sam dzień ;d
Dobre porównanie. Takie bliższe pierwsze poznaniePowiem wam że jak tak myślę o wizycie to mam takie motylki w brzuchu ... Tak jakbym myslala o pierwszej randce hehe w sumie to będzie taka pierwsza randka
ja tez jestem mega podekscytowana ale troche sie boje czy wszystko wporzadku i w ogole [emoji849]Powiem wam że jak tak myślę o wizycie to mam takie motylki w brzuchu ... Tak jakbym myslala o pierwszej randce hehe w sumie to będzie taka pierwsza randka

Również trzymam kciuki!My dziś w nocy zgodnie z zaleceniami rozpoczelismy starania. Jeszcze 3 dni ciezkiej pracy przed nami
Ale nie wiem jak to dzis bedzie bo cala noc- jakbym czuwała żeby chlopaki nie zabładziły po drodze jakbym sie przewracała z boku na bok hahaha zero snu [emoji12] Odleciałam dopiero ok 5 rano na kilka minutpoebana jestem i to ostro hehe