reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Spanie na lewej stronie to nie jest wcale mit ale też nie trzeba się tym przejmować. Z prawej strony leci główna żyła a z lewej aorta. Leżąc na prawej stronie może nam być niewygodnie, brakować tchu i mogą nam nogi puchnac bo macica naciska. No ale to już w późniejszej ciąży. Dopuki jest wydognie możemy spać jak chcemy 
wszystkozajete
Moderatorka
Spanie na lewej stronie to nie jest wcale mit ale też nie trzeba się tym przejmować. Z prawej strony leci główna żyła a z lewej aorta. Leżąc na prawej stronie może nam być niewygodnie, brakować tchu i mogą nam nogi puchnac bo macica naciska. No ale to już w późniejszej ciąży. Dopuki jest wydognie możemy spać jak chcemy![]()
No właśnie o to chodzi - że nie ma przymusu, bo ciało matki samo wie jak jest dobrze. A kiedyś była chyba taka „moda” i pamietam, że moje koleżanki się bardzo stresowały, że się budzą w „zakazanej” pozycji, bo po prostu przez sen się przekręcały.
Martkaaa5
Strasznie mi przykrono i kicha... duzo krwi i skrzepy bol brzucha.. takze finał...
Janka86
Zuzkaaa, ale mi przykro;(;(;(;( wierzylam, ze sie uda.no i kicha... duzo krwi i skrzepy bol brzucha.. takze finał...
Ennis92
Skontaktowałas się z lekarzem?no i kicha... duzo krwi i skrzepy bol brzucha.. takze finał...
zuzkaaa
u lekarza bylam wczoraj.. dala leki wiec chyba wiecej nie moze zrobic...Skontaktowałas się z lekarzem?
reklama
Oo nieno i kicha... duzo krwi i skrzepy bol brzucha.. takze finał...