AsiaGJ
Fanka BB :)
Ja też jestem z lipca. Termin mam dzień po Tobie, usg umówione na 7.12, mam nadzieję,że będzie już słychać serduszko[emoji1]na serduszka za wczesnie. Termin mam na 24.07- 3 dni przed moimi urodzinami. Woohooo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jestem z lipca. Termin mam dzień po Tobie, usg umówione na 7.12, mam nadzieję,że będzie już słychać serduszko[emoji1]na serduszka za wczesnie. Termin mam na 24.07- 3 dni przed moimi urodzinami. Woohooo![]()
Bardzo ładne imię LiwiaJeśli dziewczynka to u nas będzie chyba Liwia. Mamy już Julke. Jeśli chłopiec to raczej mąż wybierze bo ja nie mam pomysłu. Podrzuć jakieś propozycje dla chłopaka. Chętnie skorzystam![]()
Hej, wczoraj wieczorem nad tym myśleliśmy z M. Dla dziewczynki jesteśmy zgodni i pewnie będzie Zosia[emoji173], a dla chłopczyka kompletnie brak pomysłów póki co [emoji1]Hej dziewczynkijak tam ? Co tam u was ? Dzisiaj mam fazę na wymyślanie imion dla dziecka, jakie sa wasze typy?
![]()
Staram się w miarę regularnie jeść. Ale mimo to wieczorami chyba najgorzej.Jak radzisz sobie z tymi mdlosciami ? U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej.. mdli mnie, muli, ciągnie na wymioty ale nie wymiotuje. Potrafi mnie tak kilka godzin z rana trzymać..
Witaj gratulacjeWitajcie przyszłe mamusie
Od tygodnia zbieram się, żeby założyć konto i napisać do Was. Wg kalkulatora dziś jest 5t5d, a termin na 24 lipca. Jednak narazie nie jestem pewna, czy uda mi się z Wami zostaćPrzeczytałam wszystkie posty, nie powiem trochę tego było
![]()
Gratulacjeja też witam
wczoraj miałam pierwszą wizytę, okazuje się, że noszę bliźniętaTermin porodu to 24.07
Ja jeszcze pomysłów pewnych nie mam. Tylko przy pierwszym dziecku wiedzieliśmy od razu, pozostałe wymyślaliśmy po porodzie.Hej dziewczynkijak tam ? Co tam u was ? Dzisiaj mam fazę na wymyślanie imion dla dziecka, jakie sa wasze typy?
![]()
Dzięki za dobre słowoWszystko powiedz na wizycie może zwiększy dawkę trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Moja druga ale po 20 letniej przerwie więc też czuję się jak nowicjuszkaDzięki za dobre słowoTo moja pierwsza ciąża, także wszystko jest dla mnie nowe i niepokojące, ale ogólnie jestem dobrej myśli.
Jak radzisz sobie z tymi mdlosciami ? U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej.. mdli mnie, muli, ciągnie na wymioty ale nie wymiotuje. Potrafi mnie tak kilka godzin z rana trzymać..
Dla chłopczyka Wojtus a dziewczynka Laura lub Eliza, choć mam duże przeczucie na dziewczynkęHej dziewczynkijak tam ? Co tam u was ? Dzisiaj mam fazę na wymyślanie imion dla dziecka, jakie sa wasze typy?
![]()