Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U mnie równo 7 i też liczę naJa też kochana w czwartek na 18.30 i już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć czy serduszko będzie biło. To będzie 7t4d
Ja tez wtedy [emoji4] z tym ze bedzie to koniec 12tyg i pierwsze usgJa mam dopiero wtorek 18ego więc jeszcze cały tydzień czekania. Będzie dokładnie 8 tyg.
Co za dzień !!! Od tygodnia wiedziałam ze dziś po pracy muszę iść do nowej przechodni się zarejestrować (i miałam cała listę rzeczy które mam ze sobą przynieś). No i oczywiście rano mi się wstawać nie chciało i została mi minutka żeby te papiery ogarnąć no i nie znalazłam ich po pracy zajechałam do przechodni z taka głupia mina ze jutro wszystko dowiozę I jeszcze sie okazało ze portfela z dowodem tez nie mam. Pani poprosiła żebym zostawiła mocz na recepcji i jutro dowiozła dokumenty. No to zostawiłam mocz idę do auta... i boom , nie mam torebki. Przeszukałam cała przechodnie żeby ja znaleźć i potem się okazało ze zostawiłam u lekarki na biurku
Super! Gratuluję.U nas jest serduszko tętno 170i wszystko idealnie .Z USG 8+2Zobacz załącznik 923790